Selecteer uw regio

Meer informatie

Informatie
Prijzen en vergelijken
Doos met sticker

Beschikbare hoveniers in regio Alkmaar

Greens and Garden Hoveniersbedrijf BV

Greens and Garden Hoveniersbedrijf BV Adres:
Greens and Garden Hoveniersbedrijf BV
Koperslagersweg 15
1786 RA Den Helder

Tel. 0223-683648

Website. www.greensandgarden.nl
Email. info@greensandgarden.nl

Beschrijving:
Greens & Garden is een jong dynamisch hoveniersbedrijf en beschikt over ervaren hoveniers, professioneel gereedschap en goede materialen. Het bedrijf bestaat sinds februari 2001 en wordt gedragen door jonge enthousiaste medewerkers.

Kwaliteit staat bij ons voor op. De tuin wordt steeds meer beschouwd als een verlengstuk van het huis. Het is dus belangrijk dat de tuin aansluit bij de stijl van het huis en uw persoonlijke wensen. Kortom, uw tuin is bij Greens & Garden in goede handen!

Werkzaamheden:
Het aanleggen van een tuin is specialistisch en zwaar werk, dit kunt u het beste aan de vakman overlaten. Greens & Garden heeft al heel veel grote en kleine tuinen aangelegd. Dit vereist een juiste inzicht met zorg en een professionele aanpak! Op dit moment is er enorm veel vraag naar kunstgras, vlonders en sierbestratingen. Bent u benieuwd naar de tuinen die onlangs door Greens & Garden zijn aangelegd?? neem eens een kijkje op de fotogalarij. Ook hebt u de mogelijkheid om bij Greens & Garden door onze eigen modeltuin te lopen er zijn veel variaties te bekijken zoals schuttingen bestratingen tuinafscheidingen veranda's beplanting en nog veel meer.

Elke tuin, ook onderhoudsvriendelijke tuinen, hebben geregeld onderhoud nodig. Om optimaal van uw tuin te blijven genieten, dient deze minimaal twee keer per jaar goed onderhanden genomen te worden. Bijvoorbeeld doot het snoeien van planten en struiken, bestrating reinigen, tuin onkruid vrij maken, bemesten van beplanting en gras onderhoud (verticuteren, bemesten). Omdat geen tuin hetzelfde is en dus ander onderhoud nodig heeft, kunt u met Greens & Garden een vrijblijvende afspraak maken. Zij kunnen dan de situatie bekijken en samen met u een onderhoudsplan voor uw tuin opstellen.

Plaatsen in de regio Alkmaar