Selecteer uw regio

Meer informatie

Informatie
Prijzen en vergelijken
Doos met sticker

Beschikbare hoveniers in regio 's-Hertogenbosch

Armando Lunenburg Tuinverzorging

Armando Lunenburg Tuinverzorging Adres:
Armando Lunenburg Tuinverzorging
Hoornstraat 11
5402 HN Uden

Tel. 0413 - 247 792

Website. www.lunenburgtuinverzorging.nl
Email. info@lunenburgtuinverzorging.nl

Beschrijving:
Hoveniersbedrijf Armando Lunenburg Tuinverzorging is gestart als eenmanszaak in januari 2000 en is uitgegroeid tot een veelzijdig hoveniersbedrijf. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van tuinen, balkonnen en dakterrassen. Voor particulier, bedrijven, verenigingen en instellingen. De tuinen van Hoveniersbedrijf Armando Lunenburg Tuinverzorging kenmerken zich door kwaliteit. Hoveniersbedrijf Armando Lunenburg Tuinverzorging heeft de vakkennis, de middelen en de mensen in huis om het ontwerp perfect uit te voeren.

Kortom: wij zijn allrounders in groenverzorging!

Armando Lunenburg Tuinverzoring is op het gebied van groenverzorgning zeer uitgebreid. U kunt bij ons terecht voor ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen, balkonnen en dakterrassen.

Werkzaamheden:
Ontwerp
Voordat wij met uw tuin aan de slag gaan is het noodzakelijk om een gedegen ontwerp (of schets) van uw tuin te maken. Hierdoor krijgt u vooraf een goed idee hoe uw tuin eruit komt te zien en kunnen we de tuin compleet naar uw eigen wensen en mogelijkheden inrichten.

Aanleg en renovatie
Wij verzorgen aanleg en.of renovatie van uw tuin, balkon of dakterras. Daarbij hoort tevens het grondwerk en de aan- en afvoer van materialen. Met onze vakkennis zorgen wij voor de aanleg van bestrating, opritten, paden en terrassen, beplantingswerken, gazons, beregeningsinstallaties en tuinverlichting.

Maar ook voor het bouwen van vlonders, tuinhuisjes en pergola's bent u bij ons aan het juiste adres. Het aanleggen van vijvers, hagen en leilinde-constructies behoren eveneens tot onze werkzaamheden. Neem voor enkele voorbeelen een kijkje op onze website.

Onderhoud
Wij kunnen voor particulieren, bedrijven en instellingen het tuinonderhoud vakkundig verzorgen. Tuinonderhoud is mogelijk zoals u dat wenst. U kunt kiezen om bepaalde werkzaamheden door ons te laten uitvoeren. Bijvoorbeeld het onderhoud van uw gazon, onkruidbestrijding in borders of op bestrating, het knippen van hagen en ander snoeiwerk.

Particulieren, bedrijven, verenigingen en instellingen kunnen wij onderhoudscontracten aanbieden. Natuurlijk volledig afgestemd op uw wensen.

Boomverzorging
Het onderhouden van (grote) bomen is specialistisch werk. Wij snoeien bomen op vakkundige wijze, maar ook voor het rooien van bomen kunt u bij ons terecht.

Bedrijfstuinen
Wij verzorgen ook het ontwerp en aanleg van bedrijfstuinen waarbij rekening wordt gehouden met de specifieke aandachtspunten voor een bedrijfstuin zoals een onderhousarme beplanting en een groen visitekaartje.

Plaatsen in de regio 's-Hertogenbosch