Selecteer uw regio

Meer informatie

Informatie
Prijzen en vergelijken
Doos met sticker

Beschikbare hoveniers in regio Drenthe

Tiemens Tuinen

Tiemens Tuinen Adres:
Tiemens Tuinen

Havelte

Tel. 0683176566

Website. www.tiemenstuinen.nl

Beschrijving:
Tiemens Tuinen is al 20 jaar dé hovenier in de regio Meppel en Westerveld. Ons motto is “een mooie tuin voor iedereen”. Dat is wat ons drijft, mooie tuinen maken voor iedereen. U kunt het zo gek niet bedenken of wij maken het! Wij kunnen daarbij goed luisteren, en uw de aanpak bieden die u nodig heeft.

Hovenier Meppel en Westerveld
Wij hebben veel projecten in Meppel en omgeving gerealiseerd, wij kennen daardoor de specifieke tuinmogelijkheden in de regio. Wilt u een nieuwe tuin aanleggen? Of het nu om een kleine tuinklus gaat of om een complete tuinrenovatie, wij ontzorgen u. Van het gazon maaien tot een mooi tuinontwerp en het realiseren daarvan.

“Ruime ervaring als hovenier in Meppel en Westerveld!”
Tiemens Tuinen is al geruime tijd actief in Meppel en omgeving en is een ervaren partner om het beheer van uw groen in handen te geven. U kunt ons inschakelen voor allerlei klussen in de tuin. Denkt u bijvoorbeeld aan tuinaanleg, tuinrenovatie, tuinonderhoud of tuinontwerp.

Als dé Hovenier Meppel en omgeving zijn wij in staat om u bijvoorbeeld te helpen bij het aanleggen van een terras, bestrating, beplanten en het aanleggen van een vijver. Maar het belangrijkste is een samenhangende en goede uitstraling van uw tuin. Wij komen met creatieve ideeën die passen bij de gewenste uitstraling en sfeer!

Werkzaamheden:
ADVIES ONTWERP TUINAANLEG EN RENOVATIE
Indien u uw tuin (opnieuw) wilt laten aanleggen of renoveren zal dit in veel gevallen moeten gebeuren aan de hand van een tuinontwerp/ -schets. Een tuinontwerp/-schets ontstaat aan de hand van de wensen en indeeën van de klant, aangevuld met een professioneel advies van de hovenier. In het uiteindelijke plan is dan rekening gehouden met vormgeving, gewenste stijl, mogelijkheden/beperkingen en het budget.

BESTRATINGEN
Bestratingen vormt een groot gedeelte van de aanleg van een tuin en veel mensen veronderstellen dat de hovenier dit niet kan verzorgen. In tegenstelling tot deze opvattingen is het juist de hovenier die in zijn tuinadvies graag een bestratingsplan opneemt. De materialen waaruit terrassen en paden bestaan zijn zo bepalend in de tuin dat de hovenier hier graag zelf rekening mee houdt in het tuinontwerp. Tevens draagt hij bij voorkeur zelf zorg voor de realisatie van het bestratingsplan, omdat pas dan uw hoveniersbedrijf in is om het gehele tuinadvies goed uit te voeren.

TUINONDERHOUD
Tevens is het mogelijk uw tuinonderhoud in zijn geheel uit te besteden in de vorm van een onderhoudscontract. In dat geval komen wij periodiek, bijvoorbeeld wekelijks, tweewekelijks of maandelijks, uw tuin onderhouden volgens overeengekomen afspraken.

Plaatsen in de regio Drenthe