Selecteer uw regio

Meer informatie

Informatie
Prijzen en vergelijken
Doos met sticker

Beschikbare hoveniers in regio Drenthe

Groencentrum Harrie Boerhof

Groencentrum Harrie Boerhof Adres:
Groencentrum Harrie Boerhof
Honingvlaken 10
7991 RW Dwingeloo

Tel. 0521-598381

Website. www.harrieboerhof.nl
Email. info@harrieboerhof.nl

Beschrijving:
Harrie Boerhof is eigenaar van hoveniersbedrijf en groencentrum Harrie Boerhof in Dwingeloo, Drenthe. Harrie Boerhof beschikt over 42 modeltuinen met een totale oppervlakte van maar liefst 30.000 m². Hij is gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van stijlvolle tuinen.

Werkzaamheden:
Harrie Boerhof verzorgt kleine en grote tuinen van top tot teen. De werkzaamheden zijn zeer uitgebreid, waaronder:

• Tuinontwerp.
• Tuinaanleg.
• Tuinonderhoud.

Verdere faciliteiten zijn onder andere,

• Een ontwerpstudio.
• Een groencentrum.
• 42 modeltuinen met een totale oppervlakte van 30.000 vierkante meter.
• Gezellig tuincafé.

Werkwijze:
Bij Harrie Boerhof kunt u voor tuinontwerp terecht bij de ontwerpstudio, voor de aanleg bij het hoveniersbedrijf en voor ideeën en inspiratie bij het groencentrum of één van de modeltuinen. U kunt er rekenen op de volgende werkwijze:

• Kennismaking
Tijdens een gesprek wordt uw meegebrachte tuinplattegrond besproken. U kunt ook een inventarisatielijst invullen en meenemen, als leidraad voor de tuinontwerper. Online is er eventueel een checklist te vinden, die u op de website invult en via e-mail opstuurt.
• Inventarisatie
Uw meegebrachte plattegrond van de huidige tuin wordt bekeken en eventueel worden er zaken toegevoegd of compleet gemaakt.
• Ontwerpfase
De ontwerpers van ontwerpstudio Harrie Boerhof werken uw wensen uit tot een evenwichtig en gedetailleerd plan. In het tuinontwerp worden nieuwe en bestaande constructies, verhardingsvlakken, beplantingsvakken en bomen aangegeven. De tekening wordt ingekleurd en voorzien van duidelijke teksten.
• Presentatie tuinontwerp
Zodra het tuinontwerp klaar is, wordt er een presentatie voorbereid en wordt het plan aan u gepresenteerd. Bij de presentatie hoort een heldere kostenraming.
• Begeleiding tijdens aanleg
Om een correcte technische uitvoering te waarborgen en de uitgangspunten van het ontwerp te bewaken is er periodiek begeleiding door een van de ontwerpers tijdens de aanleg.

Over het bedrijf:
Toen Harrie Boerhof in 1980 begon met zijn hoveniersbedrijf in Dwingeloo (Drenthe), ging hij uit van zijn liefde voor natuur en tuinen, zijn inlevingsvermogen, zijn deskundigheid en zijn vermogen wensen van klanten uit te werken in praktische oplossingen. In de jaren van groei die volgden, heeft hij voor zijn hoveniersbedrijf altijd medewerkers gezocht met dezelfde motivatie en instelling.

Of het nu gaat om hoveniers die gespecialiseerd zijn in tuinonderhoud, allround hoveniers, tuinontwerpers of medewerkers in het groencentrum, iedereen die bij Harrie Boerhof werkt, bezit deze eigenschappen en is vakbekwaam. En dat is te merken!

Harrie Boerhof is de afgelopen 30 jaar uitgegroeid tot een begrip in de groenwereld en heeft zich ontwikkeld tot de groenspecialist van Drenthe. We gaan niet voor de massa en we gaan ook niet naast onze schoenen lopen, we blijven liever uniek. We bieden namelijk alles wat u op tuingebied nodig heeft: tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, modeltuinen en een groencentrum. U vindt het allemaal bij Harrie Boerhof in Dwingeloo, Drenthe.

Plaatsen in de regio Drenthe