Selecteer uw regio

Meer informatie

Informatie
Prijzen en vergelijken
Doos met sticker

Wat doet een hovenier?

U kunt een hovenier inhuren voor veel verschillende dingen. Eigenlijk kan de hovenier u van dienst zijn bij alles wat met de tuin te maken heeft heeft.

Zo kan een hovenier een compleet nieuwe tuin aanleggen. Het aanleggen van een nieuwe tuin is een grote klus die u zelf veel tijd en geld kost. Wanneer u hier een hovenier voor inhuurt wordt alles voor u geregeld. De machines worden geregeld, de beplanting wordt op de juiste manier geplaatst en de bestrating wordt aangelegd. U kunt precies vertellen hoe u alles wilt hebben en de hele tuin wordt voor u aangelegd op een professionele manier.

U kunt de hovenier ook laten komen voor onderhoud aan uw bestaande tuin. De hovenier kan al het onkruid voor u wieden, het gazon maaien, de planten bemesten en allerlei andere dingen doen waar u zelf geen tijd voor hebt. Door deze klusjes af en toe uit te laten voeren blijft de tuin makkelijk mooi zonder dat het veel moeite kost.

Een hovenier weet alles van tuinen, dus natuurlijk kunt u hier ook terecht voor advies. Waarschijnlijk is er veel meer mogelijk met de tuin dan u zelf denkt. De hovenier kan advies geven over onderhoud of verbouwingen aan de bestaande tuin, maar ook wanneer u erover denkt een nieuwe tuin aan te laten leggen kunnen er oriënterende gesprekken geregeld worden, waarin de tips en mogelijkheden worden besproken.

Kortom, als u ontevreden bent over uw tuin, als u vragen heeft of gewoon eens wilt weten wat de mogelijkheden zijn kan een hovenier u helpen.