Selecteer uw regio

Meer informatie

Informatie
Prijzen en vergelijken
Doos met sticker

Beschikbare hoveniers in regio Groningen

Bartelds Hoveniersbedrijf

Bartelds Hoveniersbedrijf Adres:
Bartelds Hoveniersbedrijf
Dorpsweg 50
9755 PE Onnen

Tel. 050-4061991

Website. www.bartelds.nl
Email. info@bartelds.nl

Beschrijving:
Bent u op zoek naar een fraaie tuin, compleet naar uw wensen? Dan heten wij u van harte welkom bij Bartelds Hoveniers. Wij denken graag met u mee op het gebied van tuininrichting. Uw ontwerp wordt door ons in detail uitgewerkt, vertrouwd en passend binnen de stijl van uw woning of bedrijfspand. U kunt als particulier, bedrijf, woningbouwvereniging of overheidsinstelling altijd bij ons terecht voor een betrouwbaar advies.

De aanleg van uw tuin vindt plaats volledig naar uw wensen en in goed overleg, dus altijd betrouwbaar, vertrouwd en duidelijk.

Voor uw onderhoud bieden wij geschikte onderhoudscontracten zodat uw tuin altijd bijzonder sierlijk en een echte eyecatcher blijft. Uw tuin is immers het visitekaartje van uw woning of bedrijfspand.

Werkzaamheden:
* Ontwerp
De basis van uw tuin is het ontwerp. Hier besteedt Bartelds Hoveniers veel aandacht aan. Uw wensen en eisen worden uitgewerkt naar een computermodel, zodat u rond kunt kijken in uw eigen virtuele tuin. Op deze manier kunnen wij u een complete indruk geven van ons advies.

- Compleet ontwerp- en adviestraject
- Rondkijken in uw eigen virtuele tuin
- Ontwerp en advies afgestemd op uw eisen en wensen


* Aanleg
De aanleg van uw tuin wordt verricht door professionele hoveniers. Gecombineerd met het ontwerp zorgt dit voor een perfecte en creatieve uitvoering. Niet alleen uw beplanting en sierbestrating kunnen wij verzorgen, ook drainagesystemen, riolering, houtbewerking en metselwerk behoren tot onze mogelijkheden. U kunt ons dus inschakelen voor alle facetten van tuinaanleg. Omdat wij het complete pakket leveren kunt u ons gerust ‘allround’ noemen.

- Aanleg door professionele hoveniers
- Perfecte en creatieve uitvoering
- Levering van het complete pakket
- Beplanting, bestrating, riolering, drainage, hout- en metselwerk
- Allround
- Beplanting
- Timmerwerken
- Greenwall
- Vijvers
- Metselwerken

* Onderhoud
Ook voor uw tuin heeft Bartelds Hoveniers een passend onderhoudscontract. Wij onderhouden tuinen voor particulieren, bedrijven en instellingen alsook grootschalig groen voor woning- en bouwcorporaties en gemeenten.

Verschillende soorten onderhoud:
- Maandelijks onderhoud
- Voor- en najaarsbeurt
- Vakantie tuinservice
- Incidenteel onderhoud
- Boomverzorging
- Haagonderhoud
- Stobbefrees
Neem een kijkje op de website voor meer informatie en foto's van eerder werk. Mocht u nog vragen hebben, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Plaatsen in de regio Groningen