Selecteer uw regio

Meer informatie

Informatie
Prijzen en vergelijken
Doos met sticker

Beschikbare hoveniers in regio Amersfoort

Groen en Groei

Groen en Groei Adres:
Groen en Groei
Nijkerkenweg 30
3853 NW Ermelo

Tel. 0341 - 558 736

Website. www.groenengroei.nl

Beschrijving:
Groen en Groei is in 1976 in Bilthoven ontstaan doordat bezoekers van een drietal tuincentra allerlei tuin vragen stelden aan de toenmalige eigenaars. Deze hebben daarom een zelfstandig hoveniersbedrijf in het leven geroepen om aan deze vragen te kunnen voldoen. Sinds 1980 ben ik eigenaar van Groen en Groei, en run het bedrijf met veel plezier; elke nieuwe tuin is opnieuw een uitdaging.

Tuinen ontwerpen en aanleggen is voor mij een heel persoonlijke invulling geven aan uw directe leefomgeving. Hoeveel tuinen, foto's of tekeningen u ook ziet, uiteindelijk maken we altijd een tuin op maat, passend bij u en uw omgeving.

Als ruim 30 jarig bedrijf loopt Groen en Groei al een tijdje mee in het bedenken en maken van mooie tuinen. We beschikken dan ook over veel deskundigheid en verschillende mogelijkheden voor al uw tuinvragen. Binnen ons team van 8 medewerkers heeft u een ongekende brede expertise tot uw beschikking.

Kwaliteit is een erg belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering; u als klant moet het vertrouwen en de zekerheid van een perfect eindresultaat hebben. Het feit dat wij als Exclusief geselecteerd Hovenier geregistreerd zijn door De Tuinen van Appeltern en eind 2004 het Groenkeur certificaat voor tuinaanleg en onderhoud verworven hebben, zijn daar tastbare voorbeelden van.

Groen en Groei houdt zich voornamelijk bezig met de particuliere tuinbezitter. Aanleg is het grootste deel van ons werk, maar een goede nazorg en begeleiding na de aanleg (ook onderhoud) is een steeds groter wordend deel van ons werk (onvermijdelijk als je elk jaar weer een serie mooie tuinen maakt).

Werkzaamheden:
* Tuinontwerp
* Tuinaanleg
* Tuin onderhoud
* Tuin overig:
- luxe vlonderplanken
- greenwall afscheiding
- kant en klaar hagen
- beregening
- kunstgras
- boomverzorging
- bedrijfstuinen
- kunst in de tuin

Plaatsen in de regio Amersfoort