Selecteer uw regio

Meer informatie

Informatie
Prijzen en vergelijken
Doos met sticker

Beschikbare hoveniers in regio Eindhoven

Hoveniersbedrijf Vereijken

Adres:
Hoveniersbedrijf Vereijken
Van Speijklaan 12
5703 XG Helmond

Tel. 06 - 2286 5803

Website. www.robdetuinman.com
Email. r_vereijken@hotmail.com

Beschrijving:
Hoveniersbedrijf Vereijken is een jong en dynamisch bedrijf, dat diensten aanbied op gebieden van tuinontwerp, tuinaanleg, waterpartijen, grondwerken en bestrating. Bent u geen kei in het ontwerpen of tuinieren, dan kunt u er op vertrouwen dat Hoveniersbedrijf Vereijken een mooie tuin voor u aanlegt, met daarin naar wens sierbestrating, waterpartijen of een vijver. Tevens kunt u er terecht voor deskundig advies.

Op onze website kunt u informatie vinden over de mogelijkheden die ons bedrijf u biedt. Tevens kunt u daar een kijkje nemen naar foto's van werk dat wij reeds verricht hebben.

Werkzaamheden:
* Tuinontwerp
Wij kunnen u een totaalpakket aanbieden, wat inhoudt dat wij van het ontwerp tot en met het resultaat alles voor u kunnen verzorgen. De ontwerpfase houdt in dat wij het perceel op komen meten en samen met u uw wensen door nemen. Vervolgens worden er verschillende schetsen gemaakt waaruit u kunt kiezen wat u het meeste aan staat. In het volgende stadium wordt die schets aangepast tot u geheel tevreden bent. Uiteindelijk wordt een vrijblijvende offerte gemaakt en kunt u er nog eens op uw gemak over nadenken voordat u beslist.

* Tuinaanleg
Zodra er een ontwerp voor een tuin op tafel ligt, door ons ontworpen of door u zelf aangeleverd, kunnen wij beginnen met de realisatie van de tuin. Voor het aanleggen van de gehele tuin kunnen wij in alles voorzien: het maken van grondwerken, leggen van normale of sierbestratingen, vijvers en andere waterpartijen, gazons, pergola's en meer. Wij zorgen er voor dat u hier zelf geen omkijken naar heeft.

* Bestratingen
Onderdeel van ons aanbod is het verzorgen van grondwerken en aanleggen van normale en sierbestrating. Wij zijn, in tegenstelling tot de meeste stratenmakersbedrijven, gespecialiseerd in sierbestratingen. Dit is een vak apart: sierbestrating vraagt om een extra nette afwerking waarbij vaak met verschillende hoogtes rekening dient te worden gehouden.

Naast het bestraten verzorgen wij ook diverse grondwerken, bijvoorbeeld het uitgraven van zwembaden of vijvers, maar ook het graven van sleuven, funderingen, bouwputjes en meer behoren tot onze werkzaamheden.

* Waterpartijen

Plaatsen in de regio Eindhoven