Selecteer uw regio

Meer informatie

Informatie
Prijzen en vergelijken
Doos met sticker

Beschikbare hoveniers in regio Haarlem

Tuinplus

Tuinplus Adres:
Tuinplus
Bleker 63
2152 AS Nieuw Vennep

Tel. 0252 - 674 995

Website. www.tuinplus-vof.nl
Email. info@tuinplus-vof.nl

Beschrijving:
Tuinplus levert een totaal product als het gaat om uw tuin en/of uw balkon. Wij leveren aan particulieren en aan bedrijven. In deze snelle tijd bieden de tuin en/of het balkon steeds meer de zo nodige ruimte voor ontspanning en rust. Dankzij de toepassing van de juiste beplantingen, bestrating en de toepassing van tuinelementen kan er samen met u een prachtig oase van rust en ontspanning gecreëerd worden.

Bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om het ontwerp, de aanleg en/of het onderhoud. Gestart wordt altijd met een vrijblijvend gesprek met u als klant. Aan de hand van de ter plekke opgenomen situatie en de door u aangegeven wensen maken wij vervolgens een ontwerp dat past binnen uw budget.

Uw wensen in combinatie met ons vakmanschap vormen de basis voor een optimale samenwerking met u als klant. Kwaliteit, Vakmanschap en service staan hoog in ons vaandel. Samen met onze jaren lange ervaring en kennis garanderen wij de levering een kwalitatief hoogwaardig product c.q. dienst.

Werkzaamheden:
Gestart wordt altijd met een, vrijblijvend, gesprek met U als klant. Aan de hand van de ter plekke opgenomen situatie en de door u aangegeven wensen maken wij vervolgens een ontwerp en/of offerte die past binnen uw budget en aansluit bij al uw wensen.

Onze diensten (voo particulier en/of bedrijven) bestaan o.a. uit:
• Aanleg en ontwerp tuinen
• Aanleg schuttingen en hekwerk
• Onderhoud tuinen
• (Sier)Bestratingswerkzaamheden
• Aanleg vijvers
• Levering beplanting

Neemt U gerust contact met ons op en vraag om een vrijblijvend gesprek en/of een offerte.

Plaatsen in de regio Haarlem