Selecteer uw regio

Meer informatie

Informatie
Prijzen en vergelijken
Doos met sticker

Beschikbare hoveniers in regio Eindhoven

Ad van Gennip

Ad van Gennip Adres:
Ad van Gennip
Vaeshartelt 5
5655 AR Eindhoven

Tel. 040 - 211 7585

Website. www.advangennip.nl
Email. info@advangennip.nl

Beschrijving:
Een eigen tuin is een rijk stukje bezit, mooi om naar te kijken, maar ook heerlijk om in tot rust te komen na een lange werkdag. De tuin is eigenlijk de groene buitenkamer en fungeert als een verlengstuk van ons interieur.

Onze samenleving wordt steeds drukker en staat bovendien bol van de stress. Een plaats om tot rust te komen wordt dan ook steeds belangrijker. Wat is er nu fijner om die rust te vinden in uw eigen paradijsje, "uw achtertuin".

Ad van Gennip is ook uw allround vakman!
Of het nu gaat om uw privétuin, uw bedrijfstuin of groenvoorziening voor (semi)overheidsinstellingen. U kunt terecht voor aanleg, renovatie, ontwerp, advies en onderhoud. Ons specialisme is vijver- en waterpartijen maar ook voor een mooie bestrating van uw inrit of terras kunt u bij ons terecht.

Om ook uw "droomtuin" te realiseren zouden wij graag onze creativiteit op uw tuin loslaten. Op die manier bent u zeker van een goed verloop van uw tuinproject. Als u dat wenst maken wij op verzoek vooraf een vrijblijvende offerte zodat u weet waar u aan toe bent.

Werkzaamheden:
* Ontwerp & aanleg
De tuinen die wij realiseren kunnen variëren van een eenvoudig stadstuintje tot een creatief ingericht geheel compleet met terrassen, waterpartijen, vlonders en nog veel meer.

* Vijvers en waterpartijen
Onze hobby is gelijk één van onze specialiteiten: de realisatie van mooie vijvers en/of waterpartijen. Voor veel mensen is een vijver of waterpartij een bron van rust. Het kabbelende water van een beekloop of het kletterende water van een fontein heeft bovendien een ontspannende werking.

* Onderhoud
Als een tuin is aangelegd is slechts één probleem opgelost. Wij blijven uw tuin graag begeleiden totdat deze tot volle wasdom is gekomen. Vooral in het begin vraagt een tuin en/of groenvoorziening om een goed en deskundig onderhoud. Het groen moet in deze fase goed begeleid worden. Een goed onderhouden tuin is naast een rustpunt voor uzelf ook een visitekaartje voor uw pand.

* (Sier)bestrating
Een goede bestrating vormt de basis van uw tuin. Daarom is het van belang dat uw terras en ander straatwerk de juiste sfeer uitstraalt!

Plaatsen in de regio Eindhoven