Selecteer uw regio

Meer informatie

Informatie
Prijzen en vergelijken
Doos met sticker

Beschikbare hoveniers in plaats Holten

Deventer Groenbedrijf

Deventer Groenbedrijf Adres:
Deventer Groenbedrijf
Hanzeweg 42019
7418 AV Deventer

Tel. 0570 - 856 400

Website. www.deventergroenbedrijf.nl
Email. contact@deventergroenbedrijf.nl

Beschrijving:
Wij verzorgen in opdracht van gemeente Deventer al het openbaar groen van deze gemeente. Deventer Groenbedrijf werkt al sinds 2004 in Deventer en ruime omgeving aan het aanleggen en onderhouden van allerlei soorten groen. Dit wordt gedaan door vakmensen, met de benodigde diploma’s en certificaten. Daarnaast werken bij Deventer Groenbedrijf mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met goede begeleiding en veel enthousiasme verrichten zij veel verschillende werkzaamheden, zoals maaien, schoffelen en snoeien. Bij Deventer Groenbedrijf werken ongeveer 200 mensen.

Werkzaamheden:
Het Deventer Groenbedrijf biedt een uiterst compleet pakket voor ontwerp, aanleg en onderhoud van groenvoorzieningen voor bedrijven, instellingen en overheid. Uitgevoerd door ervaren en betrokken groenspecialisten.

* Leefbaar wonen en werken
Het Deventer Groenbedrijf werkt aan een mooie, groene leef- en werkomgeving in de gemeente Deventer en ruime omgeving. Parken, bedrijfsterreinen en openbaar groen worden dagelijks met zorg ingericht en verzorgd.

* Groen visitekaartje
Uw bedrijfstuin is het visitekaartje voor uw bedrijf. Het beïnvloedt bezoekers bij aankomst, parkeren, binnenkomst en vertrek. Een goed aangelegde of gerenoveerde bedrijfstuin draagt daarmee bij aan een positief beeld van uw bedrijf.

* Sportief werkterrein
Frisgroen, vlak en in strakke banen gemaaid. Het is prettig sporten op de door het Deventer Groenbedrijf onderhouden sportvelden. Ook worden reparaties van speeltoestellen en het aanleggen van Jeu de Boules-banen deskundig uitgevoerd.

* Duurzaam boombeheer
Bomen kleuren de omgeving en zijn rustgevend, maar kunnen bij stormschade of wortelopdruk overlast of zelfs gevaar vormen. Reden dus, om bomen met beleid te laten behandelen door de boomspecialisten van het Deventer Groenbedrijf. Ook onderhouden wij bos, landgoederen en andere landschappelijke elementen.

* Civiel onderhoud
Schades aan de openbare ruimte vragen vaak om snelle actie. Niet alleen omdat er gevaar kan zijn voor mensen, maar ook om verdere schade en verloedering te voorkomen. Het zijn zaken die de inwoners kunnen raken. In opdracht van gemeente Deventer is het Deventer Groenbedrijf ook actief in het repareren van bestratingen, vervangen en plaatsen van meubilair en verkeersborden, aanleg van parkeerplaatsen en speelpleinen en plaatsing van fietsenrekken.

Deventer Groenbedrijf in het kort
- aanleg en beheer van openbare groenvoorzieningen
- ontwerp, aanleg en onderhoud van bedrijfstuinen
- beheer en onderhoud van sportvelden
- plaatsen en beheer van speelvoorzieningen
- aanleg en onderhoud van kampeer- en recreatieterreinen
- duurzaam boom- en bosverzorging
- beheer en onderhoud van technische installaties
- landschapsbeheer, onderhoud recreatieschappen
- onderhoud aan straten, wegen en pleinen

Plaatsen in de regio Apeldoorn