Selecteer uw regio

Meer informatie

Informatie
Prijzen en vergelijken
Doos met sticker

Beschikbare hoveniers in regio Drechtsteden

Peter Hoek

Peter Hoek Adres:
Peter Hoek
Kleine Beer 14
2952 AS Alblasserdam

Tel. 078 - 699 0170

Website. www.peterhoek.nl
Email. info@peterhoek.nl

Beschrijving:
Peter Hoek Tuinontwerp en Aanleg is opgericht in 1995. Het bedrijf streeft naar “b(l)oeiende tuinen met een doordacht ontwerp”. Met vakkennis en moderne materialen kan het bedrijf uw tuin ontwerpen, aanleggen en onderhouden geheel volgens uw eigen wensen, zowel voor particulieren als bedrijven.

Lees meer over Peter Hoek Tuinontwerp en Aanleg BV en kom meer te weten over haar werkwijze en werkzaamheden op de volgende pagina’s.

Werkzaamheden:
Peter Hoek Tuinontwerp en Aanleg kan de volgende tuinwerkzaamheden voor u verzorgen:

• Tuinontwerp.
Mits in combinatie met aanleg.
• Tuinaanleg.
Beregening, renovatie, kant en klaar haag, zwembaden, bloembakken, tuinmeubels etc.
• Tuinonderhoud.
In de vorm van een onderhoudscontract, seizoensbeurten, of incidentele onderhoudsbeurt wanneer nodig.

Werkwijze:
Hieronder ziet u stapsgewijs Peter Hoek Tuinontwerp en Aanleg komt tot een mooie tuin.

1. Eerste contact via telefoon, website, email of Iphone TuinApp.

2. Plannen van een eerste afspraak op het kantoor van Peter Hoek Tuinontwerp en Aanleg, of bij u thuis.

3. Op deze afspraak worden de wensen en mogelijkheden voor uw tuin besproken. Aan het maken van een tuinontwerp zijn kosten verbonden, de hoogte van deze kosten worden dan ook besproken. Het budget voor de tuin wordt vastgesteld. Als u besluit om opdracht te geven tot het maken van het ontwerp dan worden wensen en mogelijkheden verder geïnventariseerd en gaat men met het ontwerpen aan de slag.

4. Na ca. 2 tot 3 weken is het ontwerp klaar en wordt u gebeld om een afspraak te maken om het ontwerp op kantoor te presenteren.

5. Het ontwerp bestaat uit een fullcolour tuinontwerp met daarop aangegeven waar de bestrating, verlichting, beplantingen, bouwkundige constructies, vijver, hagen etc. gepositioneerd worden. Daarnaast ontvangt u een offerte om inzichtelijk te maken wat de kosten zijn om dit ontwerp uit te laten voeren.

6. Als u nog wijzigingen wenst in het ontwerp dan worden deze verwerkt en krijgt u die toegezonden via e-mail. Wanneer het ontwerp goed is en u besluit om opdracht te geven voor de aanleg van uw tuin, dan worden de werkzaamheden in de planning ingepast.

7. Op de afgesproken tijd komen de hoveniers de tuin bij u aanleggen en binnen afzienbare tijd kunt u genieten in uw eigen droom domein.

Peter Hoek Tuinontwerp en Aanleg ontwerpt alleen de tuinen waarbij de intentie bestaat om deze ook door hen aan te laten leggen.

Over het bedrijf:
Peter Hoek Tuinontwerp en Aanleg is opgericht in 1995. Ons bedrijf voert alle werkzaamheden uit die voor kunnen komen in de tuin. Vandaag de dag houdt dit gelukkig heel veel in en is het is niet meer zoals vroeger: kies een grindtegel voor de bestrating en een spoorbiels langs de borders en klaar zijn we.

Tegenwoordig komen er mooie natuursteen terrassen, waterspiegels, beregening installaties, zwembaden of hele bouwkundige constructies voor in de tuin. En wat denkt u van het mooi aanlichten van bomen met grondspots? Dit geeft echt een mooi plaatje in de avonduren.

Peter Hoek Tuinontwerp en Aanleg wil u geheel ontzorgen in het complete proces van tuinontwerp, tuinaanleg en onderhoud. Alles wat er moet gebeuren om de tuin om te toveren in uw stukje vakantie thuis verzorgen wij volledig voor u. Wij doen dit vanuit ons moderne bedrijfspand in Alblasserdam. Dit hebben wij in 2004 volledig naar onze wens laten bouwen.

Plaatsen in de regio Drechtsteden