Selecteer uw regio

Meer informatie

Informatie
Prijzen en vergelijken
Doos met sticker

Beschikbare hoveniers in plaats Heukelum

Stam Hoveniers

Stam Hoveniers Adres:
Stam Hoveniers
Noordendijk 699
3315 LC Dordrecht

Tel. 078 - 614 9757

Website. www.stamhoveniers.nl

Beschrijving:
Een tuin met klasse. Persoonlijk en op maat gemaakt. We zijn trots op de kenmerkende signatuur van ons familiebedrijf. Stam Hoveniers ontwerpt sinds 1984 tuinen met passie en vakmanschap, gebruikmakend van duurzame materialen. Tuinen met klasse waarin onze visie wordt doorvertaald in uw tuinwens.

Heerlijk loungen op uw zonneterras, barbecue├źn met vrienden of relaxen in uw poolhouse na een frisse duik in uw zwembad. Een tuin laat zien wie u bent en is 'in onze visie' pas echt goed wanneer deze in harmonie is met uw huis. Wij zorgen dat de tuin een weerspiegeling is van uw smaak.

Of het nu gaat om stadstuinen, moderne tuinen, tuinen met waterpartijen, ruime landelijke tuinen of kindvriendelijke tuinen, wij ontwerpen altijd unieke tuinen. Wij zien de tuin als een plek met een heel eigen identiteit.

Stam Hoveniers werkt voor zowel particulieren als bedrijven. Daarbij richten we ons op alle facetten van het vak: ontwerp, aanleg en onderhoud. Elke nieuwe opdracht, of deze nu groot of klein is, zien wij als een uitdaging, een kans om uw wensen om te zetten in realiteit.

Wanneer u na uw bezoek aan onze website nieuwsgierig bent geworden naar wat Stam Hoveniers voor u kan betekenen, dan maken we graag een vrijblijvende afspraak voor een ori├źnterend gesprek.

Wij vinden een tuin pas volmaakt wanneer deze bij het leven wordt betrokken zoals een keuken of een huiskamer. Een terras met een open haard, een buitenkeuken en zelfs een speelhuis is stijlvol maar bovenal functioneel. Een tuin laat zien wie u bent.

Neem voor meer informatie en enkele sfeerimpressies een kijkje op onze website.

Werkzaamheden:
* Ontwerp
Onze ontwerpen zijn een verrassende vertaling van uw wensen. Wij ontwerpen geheel nieuwe tuinen, maar u kunt ook kiezen voor een grondige renovatie. Een goed tuinontwerp kenmerkt zich door een goede basis, waarin bestrating, erfafscheidingen, waterpartijen, verlichting, beplanting en tuinaccessoires in evenwicht zijn. Dankzij een nauwgezet beplantings- en belichtingsplan kunt u het hele jaar door genieten van uw sfeervolle tuin.

Uiteraard maken wij voor onze ontwerpen alleen maar gebruik van kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen. Denk hierbij aan beton, hardsteen, FSC-hardhout, roestvast staal en dakriet. Zo kunt u langer genieten van uw tuin.

* Aanleg
Is het ontwerp eenmaal goedgekeurd, dan starten onze professionele en betrokken hoveniers met de vertaling van ontwerp naar aanleg. Daarbij ligt de nadruk op kwaliteit en afwerking. Hierin vinden we het van groot belang dat we de gemaakte afspraken nakomen. Klantvriendelijkheid, service en vakmanschap zijn de basis van ons bedrijf!

* Onderhoud
U wilt vooral genieten van uw tuin en er zelf niet te veel werk aan hebben? Dan biedt een tuinonderhoudsplan uitkomst. Wij weten bij uitstek hoe uw tuin op professionele wijze onderhouden moet worden, zodat deze er het hele jaar prachtig bij staat. Zo blijft uw tuin vooral een plek om te gebruiken en om van te genieten.

Wij hebben onderhoudscontracten op maat, op basis van uw wensen.

Plaatsen in de regio Drechtsteden