Selecteer uw regio

Meer informatie

Informatie
Prijzen en vergelijken
Doos met sticker

Beschikbare hoveniers in plaats Zwiggelte

Hoveniersbedrijf Pieter Lehnberg CV

Hoveniersbedrijf Pieter Lehnberg CV Adres:
Hoveniersbedrijf Pieter Lehnberg CV
Waanderweg 84
7812 HZ Emmen

Tel. 0591-615115

Website. www.lehnberg.nl
Email. postmaster@lehnberg.nl

Beschrijving:
Wij zijn een ambachtelijke onderneming die zich toelegt op hovenierswerkzaamheden in de ruimste zin van het woord. Ons bedrijf is een echt hoveniersbedrijf gericht op tuin, woon-/werkomgeving en groenvoorziening. Groen, opstallen en verharding moeten in elkaar vloeien, daarom zijn onze speerpunten, advies, ontwerp, aanleg en onderhoud daarop gericht.

Ons kernpunt is en blijft een project dat opvalt en toch samenvalt met de omgeving.

Werkzaamheden:
Pieter Lehnberg CV:
* Advies
De meeste mensen willen een woon- en werkomgeving hebben, waarin zij zich thuis voelen. Wij kunnen uw smaak en ideeën omzetten in werkelijkheid met ons advies.

* Ontwerp
Uw eigen ideeën, uw wensen en uw "groene" verlangens op natuurlijke wijze vertaald in een harmonieus geheel, zo’n tuin wordt door ons ontworpen.

* Aanleg
Wij zijn u gaarne bereid een advies en ontwerp om te zetten in eenduidelijke offerte en nemen de gehele aanleg van uw tuin,
reconstructie en/of aanpassing aan.

* Onderhoud
Wij hebben een verplichting zich zo op te stellen:
via onderhoud komt de tuin tot zijn recht.
Snoeien, maaien, verplanten, de juiste voedingsstoffen
en het 'natuurlijk evenwicht' in stand houden.

* Diensten
Een voortuin bv. 3x6 m, een tuin van bv. 400 m2, een (zwem)vijver, vogel- en vlindervriendelijke tuin, een terras met sierbestrating, bomen planten of rooien, een inrit, oprit met parkeerplaatsen, benutten van regenwater, schutting of speeltoestellen, een leidingstrook t.b.v. grondkabels of waterleiding; dat zijn onder meer allerlei diensten van ons bedrijf. Bij aanleg, reconstructie, verandering of aanpassen hebben wij een andere benadering, maar dat is het enige verschil; uw wensen en onze kwaliteit staan voorop!

Particulieren en Bedrijven
De infrastructuur van de groenvoorziening bij een bedrijf heeft eisen, die vooral economisch worden bepaald. De groenvoorziening van een woonhuis heeft geheel andere eisen, zo een plan van aanpak ziet er daarom anders uit. Maar één punt is hetzelfde: het is een visitekaartje van het perceel.

Beginnend bij sloop- of grondwerk en eindigend met het afvoeren van het afval gebeurt alles onder verantwoording van ons bedrijf.
Rooien van een boom, maken van een vijver, onderhouden van de tuin, aanbrengen van een speelgazon, planten van een border, maar voor alles geldt de kwaliteitsnorm die vooraf bepaald wordt.

Plaatsen in de regio Drenthe