Selecteer uw regio

Meer informatie

Informatie
Prijzen en vergelijken
Doos met sticker

Beschikbare hoveniers in plaats Westerbork

Haveman Kwekerijen & Hoveniersbedrijf

Haveman Kwekerijen & Hoveniersbedrijf Adres:
Haveman Kwekerijen & Hoveniersbedrijf
Ter Aardseweg 3
9406 XN Assen

Tel. 0592-405835

Website. www.haveman-hoveniers.nl

Beschrijving:
Haveman kwekerijen & hoveniersbedrijf is een jong bedrijf dat is begonnen in 1999 en zich langzamerhand heeft gevestigd in Assen. In de loop van de jaren hebben wij ons gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van tuinen. Dit voor zowel particulieren als bedrijven en hierbij is het belangrijkste de klanten zo goed mogelijk te bedienen.

Werkzaamheden:
* Ontwerp
Voor het tuinontwerp kunnen wij veel voor u betekenen, van schetsontwerp tot de definitieve tekening waarop te zien is hoe de tuin wordt ingedeeld en wat voor materialen er worden gebruikt. Dit alles in overleg met de klant en wanneer nodig wordt het ontwerp aangepast. Bij het maken van een tuinontwerp zal er eerst een gesprek met de klant plaatsvinden. Tijdens dit gesprek zal er gesproken worden over de wensen en de ideeën van de klant. Dit alles wordt allereerst in een schetsontwerp uitgetekend. Na een tweede gesprek met de klant zullen de eventuele wijzigingen en/of opmerkingen aan het schetsontwerp worden gewijzigd, waarna een definitief ontwerpgemaakt wordt. In het definitieve ontwerp zijn ook de materialen en beplanting getekend, zodat er een goed overzicht is waar welke materialen en beplanting worden toegepast. Voor zowel kleine als grote werkzaamheden aan uw tuin, kunnen wij geheel vrijblijvend een offerte voor u maken.

* Aanleg
Onder aanleg van tuinen verstaan wij diverse zaken, bijvoorbeeld: kleine aanpassingen in de bestrating, het opnieuw indelen van de plantvakken, het plaatsen van schuttingen, pergola's en dergelijke. Onder aanleg verstaan wij ook het totaal renoveren van een tuin. Hierbij moet gedacht worden aan het verwijderen van de oude bestrating, het rooien en afvoeren van de beplanting en het opnieuw indelen van de tuin volgens ontwerp.

* Onderhoud
Voor alle tuinwerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres. Onderhoud is een belangrijk onderdeel om uw tuin in een goede conditie te houden. Er zijn verschillende mogelijkheden om het onderhoud uit te laten voeren, waaronder:
- Een éénmalige onderhoudsbeurt aan uw tuin
- Het winterklaar maken van uw tuin
- Het maandelijks onderhoud aan uw tuin
- Het jaarlijks onderhoud aan uw tuin

Onder het onderhoud valt bijvoorbeeld het schoffelen, uitharken, bemesten en het vaststellen van de zuurgraad van de grond, het maaien van het gazon, het opruimen van afval en het snoeihout.

* Tuincentrum
- Bestratingsmaterialen
- Waterornamenten
- Tuinhout

Plaatsen in de regio Drenthe