Selecteer uw regio

Meer informatie

Informatie
Prijzen en vergelijken
Doos met sticker

Beschikbare hoveniers in plaats Dronrijp

Snoek BV

Snoek BV Adres:
Snoek BV
Biensma 6
9001 ZZ Grou

Tel. 0566- 62 15 41

Website. www.snoek.nu
Email. info@snoek.nu

Beschrijving:
Wie er even over nadenkt komt tot de conclusie dat vrijwel álles van waarde met ‘groen’ te maken heeft. Een leefbare aarde voor komende generaties. Een gezonde omgeving voor iedereen die nu leeft. Schone Lucht. De isolatie van gebouwen. De waarde van vastgoed.
Snoek Hoveniers is dé partner bij uitstek voor het creëren en onderhouden van álles wat met groen te maken heeft. Voor bedrijf en particulier.

Creativiteit en vakmanschap. Dát is waarmee Snoek Hoveniers zich weet te onderscheiden. Diversiteit, scherpe offertes en een andere visie op groen is onze kracht. Uw buitenomgeving moet uw stijl blijven of worden. Wij dragen daar graag ons steentje aan bij!

Wij zijn actief op het gebied van bedrijfstuinen en bedrijventerreinen, maar ook in de particuliere sector. Snoek Hoveniers heeft alle benodigde vakkennis en materieel in huis om een tuin of een bedrijventerrein perfect in te richten of te onderhouden. Wij werken volgens een van te voren afgesproken plan, precies zoals u het wilt hebben.

Kortom: Snoek is een groeiend en bloeiend bedrijf met advies, ontwerp, aanleg en onderhoud

Snoek Hoveniers is een hoveniersbedrijf dat zich door creativiteit en vakmanschap weet te onderscheiden van haar concurrenten. Diversiteit, scherpe offertes en een andere visie op groen is onze kracht. Uw buitenomgeving moet uw stijl blijven of worden. Wij dragen daar graag ons steentje aan bij.

Werkzaamheden:
Advies en ontwerp
Recreatie
Bedrijven
Particulieren
Waterbouwkundig
Groen onderhoud
Boomrooierij
Dak- en gevelgroen

Plaatsen in de regio Friesland