Selecteer uw regio

Meer informatie

Informatie
Prijzen en vergelijken
Doos met sticker

Beschikbare hoveniers in plaats Duivendrecht

Hoveniersbedrijf Grigo

Hoveniersbedrijf Grigo Adres:
Hoveniersbedrijf Grigo
Wingerdweg 110
1032 AN Amsterdam

Tel. 020-6329863

Website. www.grigo.nl
Email. info@grigo.nl

Beschrijving:
GRIGO houdt zich voornamelijk bezig met de totale aanleg en onderhoud van tuinen- Hierbij moet u denken aan ontwerpen, aanleg van sierbestrating, maken van vlonders, schuttingen, tuinhuisjes en beplanting. Wij maken van uw tuin een waar paradijs dat geheel aan uw wensen en eisen voldoet zodat u met plezier van uw tuin kunt genieten.

GRIGO zorgt ervoor dat uw tuin een verlenging wordt van de woonkamer. Dan is de keuze van materiaal gebruik en ontwerp van de tuin zeer belangrijk. Ook hiervoor kunnen wij u van een vakkundig advies voorzien.

Werkzaamheden:
* Gebruik van hout in de tuin
Hout is een natuurproduct en daarom zeer geschikt als tuinmateriaal. Er zit echter wel een nadeel aan, het kan worden aangetast door schimmels en insecten. Dit is het wel alom bekende houtrot. Met de introductie van geïnpregneerd hout of hardhout zijn de mogelijkheden om hout in de tuin te gebruiken aanzienlijk toegenomen, omdat de kans op verrotting van deze houtsoorten zeer klein is. Daardoor kan hout weer voor vele doeleinden gebruikt worden. Wel moeten wij u erop wijzen dat geïnpregneerd hout na 10 jaar aan vervanging toe is, dit in tegenstelling tot hardhout (levenslang). Voor bijvoorbeeld; bekleding van terras, schuttingen, bloembakken, pergola's en damwanden.

* Verharding in de tuin
Stenen en tegels vormen slechts een deel van de materialen waarmee je een pad, terras of oprit mee kan verharden. Verharden wil in dit geval zeggen beter begaanbaar maken. Er zijn een enorm assortiment verhardingsmaterialen. Deze zijn grofweg onder te verdelen in drie groepen; betonsteen, baksteen en natuursteen. De keuze uit de soort verharding is geheel aan de klant zelf. Wel zullen wij u op de voor- en nadelen wijzen tijdens het gesprek over de offerte of ontwerp

* Waterpartijen en vijvers
Water oefent een bijzondere aantrekkingskracht uit. Het is dan ook niet vreemd dat water in de tuin een speciale plaats inneemt.
Veel natuurlijke voorbeelden kun je heel bewust in de tuin gebruiken. Water als spiegel van grote bomen in de omgeving.
Een vijver om de tuin groter te doen lijken, een kleine vijver of molensteen om de sfeer van rust, die bij water hoort, in de tuin te krijgen. Een fontein of een andere vorm van stromend water kan in de tuin het lawaai van verkeer uit de omgeving overstemmen waardoor er ook een gevoel van rust ontstaat.

Er zijn natuurlijk tal van anderen elementen waarin je water in de tuin kan betrekken zoals een molensteen, waterpiramide of een watersteen. Voor een vijver of een andere toepassingen met water is stroom in de tuin noodzakelijk, ook dit kunnen wij vakkundig voor u aanleggen en aansluiten.

* Onderhoud van de tuin
Na de aanleg van de tuin begint het werken in de tuin. Het tuin onderhoud gaat nu een belangrijke rol spelen om te kunnen blijven genieten van uw tuin.Bij onderhoud van de tuin denkt u vaak aan werkzaamheden die u zelf kan uitvoeren, in grote lijnen is dat ook vaak het geval.

Maar toch zijn er werkzaamheden die u zelf niet kunt uitvoeren zoals groot snoeiwerk en bijvoorbeeld het zo genoemde "winterklaar maken van de tuin". Hiervoor moet u bij de hovenier zijn, maar ook voor advies betreffende herindelen van de tuin en verplanten van planten en of bomen.

Uiteraard wilt u het hele jaar met plezier van de tuin genieten, daarom raden wij u aan om vier maal per jaar het advies van een hovenier te vragen over de eventuele werkzaamheden die uw tuin nodig heeft. Zodat u zelf zonder veel werk toch van de tuin kan blijven genieten.

Ook is het mogelijk om het onderhoud aan uw tuin geheel uit te besteden aan ons. Wij maken hiervoor een onderhoudscontract geheel opmaat. Dit contract kan bestaan uit bijv. 1x in per vier weken, of 2 maal per jaar of alleen een winterbeurt. Vraag vrijblijvend naar een offerte.

Plaatsen in de regio Amsterdam