Selecteer uw regio

Meer informatie

Informatie
Prijzen en vergelijken
Doos met sticker

Beschikbare hoveniers in plaats 'T Harde

Amsterdamse Hoveniers Bedrijf

Amsterdamse Hoveniers Bedrijf Adres:
Amsterdamse Hoveniers Bedrijf
Pleimuiden 14-C
1046 AG Amsterdam

Tel. 020-6765985

Website. www.a-h-b.nl
Email. info@a.h.b.nl

Beschrijving:
Het Amsterdamse Hoveniers Bedrijf heeft meer dan 20 jaar ervaring in het maken van stijlvolle en creatieve tuinontwerpen, een gedegen tuinaanleg en vakkundig tuinonderhoud op maat.

In de ontwerpen vinden wij het belangrijk dat de ideeën en de wensen van de opdrachtgever op een creatieve wijze worden vertaald.

Beplantingen en vernieuwende ideeën spelen hierbij een grote rol. Al met al moet het een verrassend geheel worden met volop ruimte om in alle privacy te spelen, te zitten, te zonnen en te genieten van de beplanting.

Steeds vaker wordt de tuin gezien als het verlengstuk van het huis. Men moet zich thuis voelen in de tuin. Soms is een complete renovatie nodig om het gewenste doel te bereiken, maar ook met een kleine aanpassing of toevoeging is veel te bereiken. Het Amsterdamse Hoveniers Bedrijf ziet iedere tuinaanpak, zowel groot als klein als een uitdaging.

Werkzaamheden:
Tijdens ons eerste gesprek komen o.a. de volgende punten aan de orde;
· materiaalkeuze zoals stenen, houtwerk, carport, schutting,
· vorm van de tuin, bijvoorbeeld; rechte vormen, speelse vormen etc.,
· voorkeuren beplanting,
· wat kan/ mag behouden worden van de 'oude' tuin,
· zijn er hoogteverschillen gewenst,
· het budget.

U wilt van ons een ontwerp dan;
· meten wij de tuin in,
· maken wij foto's,
· inventariseren wij de beplanting en de materialen,
· en presenteren het ontwerp met een raming.

* Planning:
Na het ontwerp wordt een plan gemaakt voor de uitvoering. Bij de start van de uitvoering wordt begonnen met het opschonen van de uitgangssituatie.

* Grondwerk:
Het grondwerk bestaat uit werkzaamheden ten behoeve van grondverbetering. Dit wil zeggen b.v. de grond omspitten en bemesten. Of indien nodig afgraven en afvoeren, om vervolgens zand aan te brengen om een zandcunetten te maken voor het straatwerk.

* Bestrating:
Wij voeren allerhande soorten straatwerk uit. Van tegels tot sierbestrating kunnen wij aanleggen. Voordat met het straten wordt begonnen wordt een zandcunet aangelegd en aangetrild om verzakking (in de toekomst) te voorkomen.

* Houtwerk:
In een natuurlijke omgeving past het uitstekend om met hout te werken. Bij de aanleg kunnen wij van verschillende soorten en kwaliteiten hout gebruik maken, zoals hardhout, geïmpregneerd hout, ruw en geschaafd. Voorbeelden van houten objecten zijn onder andere, schuttingen, pergola's, bloembakken, schommels en houtopslag. Ook kunnen wij carports, schuren en tuinhuisjes maken en plaatsen. Wij proberen zoveel mogelijk hout te leveren met het FSC-keurmerk en/of KOMO keur.

* Gazons:
Wij leggen gazons aan in elke gewenste grootte en vorm. Hiervoor moet de ondergrond voorbewerkt worden. Dit bestaat uit omspitten, bemesten, verdichten en egaliseren. Gazons worden gezaaid of met zoden gelegd.

* Beplanting:
Alle beplantingen die wij in tuinen aanleggen worden bij professionele kwekers ingekocht en met zorg en vakkennis door ons geplant. De planten worden met zorg geselecteerd en zijn altijd van topkwaliteit.

* Oplevering:
Nadat alle werkzaamheden zijn uitgevoerd, de bestrating is in geveegd en alles keurig is afgewerkt, vindt de oplevering van uw tuin plaats. Tijdens de oplevering van uw tuin worden alle onderdelen nagelopen en wordt advies gegeven over het onderhoud van uw tuin.

Plaatsen in de regio Amsterdam