Selecteer uw regio

Meer informatie

Informatie
Prijzen en vergelijken
Doos met sticker

Beschikbare hoveniers in plaats Vogelenzang

Ron Nagtegaal

Adres:
Ron Nagtegaal
Lodewijk van Deijssellaan 30
2182 VP Hillegom

Tel. 06 - 4639 6867

Website. www.ronnagtegaal.nl
Email. info@ronnagtegaal.nl

Beschrijving:
Hoveniersbedrijf Ron Nagtegaal Tuinverzorging is een veelzijdig bedrijf dat zich bezig houdt met de aanleg & onderhoud van tuinen voor particulieren, bedrijven en instellingen. Voor alle tuinwerkzaamheden zoals aanleg en onderhoud, maar ook voor Sierbestrating, beregening, drainage, tuinverlichting staan wij graag voor u klaar.

Met een klein enthousiast team verzorgt Hoveniersbedrijf Ron Nagtegaal Tuinverzorging de werkzaamheden in uw tuin, welke kunnen variƫren van (complete) tuinverzorging tot de aanleg van uw tuin, het maken en uitvoeren van een tuinontwerp en/of beplantingsplan, het aanbrengen van tuinberegening, tuinverlichting, schuttingen en hekwerken, vlonders en vijvers.

Hoveniersbedrijf Ron Nagtegaal Tuinverzorging verzorgt tevens de contacten tussen de opdrachtgever en eventuele onderaannemers om voor u een tuin te realiseren die door iedereen gezien mag worden!

Indien u al in het bezit bent van een tuinontwerp dan kunnen wij deze uiteraard ook voor u realiseren!!!Wij combineren uw wensen met onze vakmanschap en creativiteit voor een optimaal resultaat.

Werkzaamheden:
Ron Nagtegaal tuinverzorging is dagelijks bezig met het realiseren van nieuwe tuinen, renovatie van bestaande tuinen. Ook verzorgen wij het onderhoud van uw tuin, Snoeien en verwijderen van bestaande bomen, reinigen van de bestrating vlonders & vijvers. Aanleg van tuinverlichting, tuinberegening en schuttingen (hekwerken).

Plaatsen in de regio Haarlem