Selecteer uw regio

Meer informatie

Informatie
Prijzen en vergelijken
Doos met sticker

Beschikbare hoveniers in plaats Zandvoort

Tuin Totaal

Tuin Totaal Adres:
Tuin Totaal
Oudeweg 30
2031 CC Haarlem

Tel. 023 - 537 0235

Website. www.tuin-totaal.nl
Email. hovenier@tuin-totaal.nl

Beschrijving:
Tuin Totaal biedt de totale oplossing voor elke tuin. Of het nu om particulieren of bedrijfstuinen gaat, Tuin Totaal is in alle gevallen uw betrouwbare en vakbekwame partner. Klik op het onderwerp van uw keuze en laat u inspireren.

Wij zijn al sinds 1990 een vertrouwde naam op tuingebied. Wij verzorgen ontwerp, aanleg en onderhoud van verrassende tuinen in Haarlem en omstreken. Tuin Totaal vormt wensen en ideeën op een creatieve manier om, tot een uitvoerbaar en duurzaam plan. Vakbekwaamheid en ervaring zijn daarbij onze beste gereedschappen. Want een mooie tuin verrast natuurlijk elk seizoen en geeft jarenlang plezier.

Tuin Totaal biedt klanten het gemak van een compleet project. Wie ons vanaf de eerste schets bij een tuinplan betrekt, maakt optimaal gebruik van de kwaliteit en de vakkennis van Tuin Totaal. Het gaat bij de aanleg van een tuin om de samenhang tussen elementen. Het beplantingsplan, de bestrating, erfafscheidingen en waterpartijen moeten op natuurlijke wijze samengaan. En daar zijn wij goed in. Een goed en smaakvol ingerichte tuin geeft immers een extra dimensie aan de woning. En een fraaie tuin vergroot het woon- en leefcomfort aanzienlijk.

Wilt u niet uw gehele tuin aanpakken, maar bijvoorbeeld alleen de schutting en de beplanting. Of eindelijk eens die vijver wil laten maken die u altijd al zo graag wilde. Dan kan Tuin Totaal u uiteraard ook hierbij van dienst zijn. Maak vrijblijvend een afspraak om uw ideeën en de mogelijkheden met ons te bespreken.

Werkzaamheden:
Bij de aanleg van een nieuwe tuin willen we het voor de klant graag helder en overzichtelijk houden. Daarom hanteert Tuin Totaal het volgende 6-stappenplan:
1. Inventarisatie
2. Ontwerp (indien de klant dit wenst)
3. Offerte
4. Goedkeuring en planning
5. Uitvoeringsfase
6. Garantiebezoek

Plaatsen in de regio Haarlem