Selecteer uw regio

Meer informatie

Informatie
Prijzen en vergelijken
Doos met sticker

Beschikbare hoveniers in plaats Haarsteeg

Smits Sierbestrating

Smits Sierbestrating Adres:
Smits Sierbestrating
Mijlstraat 26
5281 LL Boxtel

Tel. 0411 67 30 20

Website. www.smits-sierbestrating.nl
Email. info@smits-sierbestrating.nl

Beschrijving:
Wat gebeurt er wanneer je een bloemiste en een wegenbouwer bij elkaar brengt? Natuurlijk dat geeft spanning. Maar een spanning van de goede soort. Het zorgt voor een gigantische energie waarmee een andere kijk op tuinen word verkregen. Deze achtergrond en onze brede inzet en interesse voor alles wat groeit en bloeit, heeft geleid tot onze nieuwe opzet.

Sinds 2002 zijn wij aangesloten bij de Garden Stones & Basics, aangezien wij van mening zijn dat je tegenwoordig met vakgenoten moet samenwerken om te komen tot de mooiste resultaten.

In Oisterwijk gaan wij ons duidelijk onder de vlag van de Garden Stones & Basics-groep uiten, maar wel met alle persoonlijke kenmerken die u van ons in Boxtel gewend was.

Csarda Tuinontwerp blijft uw wensen en idee├źn tot een mooi tuinplan combineren. Smits sierbestrating blijft de vakman c.q. vakvrouw voor advies of de totale aanleg van uw buitenwereld en blijft natuurlijk het adres voor de aanschaf van de harde tuinmaterialen voor hovenier of stratenmaker.

Zet uw wensen eens op papier en kijk goed rond wat u anders zou willen. Droom er nog een nachtje over en kom dan bij ons langs. Onze grote, gezellige showtuin van ruim 2500m2 laat u zoveel mogelijkheden zien dat u door de bomen het bos niet meer ziet.

Geen probleem, wij geven u graag advies.

Tuinontwerp en aanleg van de tuin behoren ook tot de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Werkzaamheden:
Onze eerste kennismaking vindt meestal plaats in onze showtuin aan de Haarenseweg 44 te Oisterwijk. Hier kunt u de verschillende materialen echt zien en de vele tuinsferen voelen.

Daarna maken wij eventueel een vrijblijvende afspraak bij u thuis. Hierbij kunnen wij uw situatie bekijken en spreken uw wensen uitgebreid door. Wij meten de tuin in en op basis van de gegevens als smaak, budget en mogelijkheden maken wij de offerte. Wanneer u het met de offerte eens bent, worden de materialen besteld en gaan wij aan de slag.

Het maken van een ontwerptekening behoort ook tot de mogelijkheden. De kosten van een ontwerp worden vooraf met u afgesproken.

Het uiteindelijke resultaat moet zijn, dat u tevreden bent en jaarrond kunt genieten van uw buitenkamer.

Plaatsen in de regio 's-Hertogenbosch