Selecteer uw regio

Meer informatie

Informatie
Prijzen en vergelijken
Doos met sticker

Beschikbare hoveniers in regio 's-Hertogenbosch

Greenfingers Hoveniers

Greenfingers Hoveniers Adres:
Greenfingers Hoveniers
Gerard Bruningstraat 4
5242 CX Rosmalen

Tel. 073 52 10 497

Website. www.greenfingers-hoveniers.nl
Email. info@greenfingers-hoveniers.nl

Beschrijving:
Natuur is overal, ook in de achtertuin. Een boom voor vogels of een klein vijvertje.Een ecologische siertuin, ook wel natuurtuin geheten, is vooral het resultaat van een houding met respect voor de natuurlijke processen. Het aangepast groeperen van planten, de juiste keuze van materialen en een milieuvriendelijk beheer zijn noodzakelijk. De belangrijkste vuistregels voor de ecologische siertuin zijn; Juiste plant op de juiste plek. Rekening houdend met bodem, klimaat en omgeving; Een gelaagde begroeiing in de tuin: zo verhoogt de duurzaamheid en ecologische waarde; Samenwerking met de natuur, waardoor een arbeidsarme of onderhoudsvriendelijke tuin ontstaat; Harmonieus samenleven van mens, plant en dier.

Greenfingers Hoveniers werkt uw tuin helemaal af. Van ontwerp naar aanleg en ten slotte onderhoud. Hieronder vindt u een overzicht van onze werkzaamheden.

Werkzaamheden:
Ontwerp
Een tuinproject begint met een tuinontwerp. Greenfingers Hoveniers werkt met verschillende, uitsluitend professionele, freelance tuinontwerpers. Alle ontwerpers waar mee samen wordt gewerkt kenmerken zich door een eigen specialisme en discipline. Hierdoor hebt u de garantie dat er altijd aan de wensen van uw stijl kan worden voldaan.

Aanleg
Na een zorgvuldig voortraject met betrekking tot de inrichting begint de realisatie van de tuin. Dit proces loopt volgens een duidelijke projectbegeleiding. Na een inzichtelijke kostenbespreking, heeft u bij aanvang al inzicht in de projectplanning met de verwachte opleverdatum. Greenfingers Hoveniers werkt met het gemak van één aanspreekpunt. Er wordt gewerkt met vaste onderaannemers, van grondwerk tot elektra. Deze onderaannemers vallen onder de coördinatie van de voorman. De voorman zorgt, samen met de planner op kantoor, voor een vloeiende voortgang van de werkzaamheden.
Op elk gewenst overleg moment, voorgesteld door u of de voorman, worden bij afwijkingen, ontwerpwijzigingen en meer/minderwerk, de evt. veranderde kosten doorgesproken. Dit alles in overeenstemming tussen u en de voorman.
Greenfingers Hoveniers houdt de tuinaanleg op deze manier overzichtelijk en zonder verassingen.

Onderhoud
Onderhoud hoort bij de tuin. U hebt een stijl gekozen en daarmee het karakter van de tuin bepaald. Houdt uw ontwerp in ere en geniet, met professioneel onderhoud, jaren van uw tuin. Een jaarcontract, maandelijks onderhoud of afspraken over diverse vaste werkzaamheden gedurende het jaar? U hoeft ons niet te bellen. Wij bellen ú wanneer het weer tijd is om bij u langs te komen.

Neem contact met ons op om uw mogelijkheden voor onderhoud op maat te bespreken.

Kunstgras
Gras is nog nooit zo vernieuwend geweest als nu. Royal Grass kunstgras biedt u een assortiment natuurlijk ogend kunstgras. Gras voor in elke tuin. Particulier, bedrijf en overheid. Een passende oplossing voor de bekende problemen dat natuurgras met zich mee kan brengen. Denkt u aan: maaien, bruine plekken, speeltoestellen, spelende kinderen of problemen met schaduw. Dit hoort met Royal Grass allemaal tot het verleden.

Beregening
Greenfingers Hoveniers is partner van Gardena Competence, regio Den Bosch. Dit beregeningsysteem voor de particulier, voor nieuwbouw en bestaande tuinen kan in overleg met Greenfingers Hoveniers op maat worden gemaakt, gelegd en ingesteld.Loopt u tijdens de inloopdagen eens binnen voor foldermateriaal en een gesprek over Gardena op maat voor in
úw tuin.

Plaatsen in de regio 's-Hertogenbosch