Selecteer uw regio

Meer informatie

Informatie
Prijzen en vergelijken
Doos met sticker

Beschikbare hoveniers in plaats Bunschoten Spakenburg

Hoveniersbedrijf de Vuursche

Hoveniersbedrijf de Vuursche Adres:
Hoveniersbedrijf de Vuursche
Boegbeeld 4
3863 VE Baarn

Tel. 033-246 4387

Website. www.erkendhoveniersbedrijf.nl

Beschrijving:
Hoveniersbedrijf De Vuursche is specialist in tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en boomverzorging voor bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren in de provincie Utrecht en Gelderland. Vanuit Baarn en Nijkerk bestrijken onze hoveniers de regio.

Hoveniersbedrijf De Vuursche: 20 jaar hovenier vanuit Nijkerk en Baarn. Wanneer u overweegt om een nieuwe tuin aan te leggen of wanneer u zoekt naar een hoveniersbedrijf voor onderhoud, dan vraagt u vast meer offertes van hoveniers op. Vraag ook een offerte op bij Hoveniersbedrijf De Vuursche. Met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en de inzet van kennis, ervaring en enthousiasme is erkend Hoveniersbedrijf De Vuursche al 20 jaar de hovenier van de regio.

Hoveniersbedrijf de Vuursche werkt onder andere in Nijkerk, Amersfoort, Hoevelaken, Bunschoten-Spakenburg, Baarn, Soest, De Bilt, Bilthoven, Utrecht, Hilversum, Laren, Blaricum, Bussum, Naarden, Huizen, Loosdrecht en Maartensdijk.

Werkzaamheden:
* Tuinontwerp
-Welke tuin past bij een huis of gebouw?
Een van de uitgangspunten bij het ontwerp van een tuin is het bijbehorende huis of gebouw. Het tuinontwerp van bijvoorbeeld onze klant Groot Kievitsdal in Baarn is echt iets anders dan het tuinontwerp passend bij een woning of kantoor. Een tuin moet passen in de omgeving en passen bij de gebruiker. En het tuinontwerp moet natuurlijk zoveel mogelijk aan uw wensen en voorkeuren voldoen.

- Tuinontwerp en advies op papier en in de praktijk
Een van de grote voordelen van het Tuinontwerp van Hoveniersbedrijf De Vuursche is de combinatie van het ontwerpen van tuinen en de praktische ervaring van tuinaanleg . Eén partij en één aanspreekpunt van zowel tuinontwerper als hovenier vormen de garantie dat het ontwerp ook zo wordt uitgevoerd. En natuurlijk weten wij precies wat wel werkt en wat niet werkt. Daarvoor brengen we 20 jaar ervaring mee.

- Tuinontwerp bij nieuwbouw of bestaande bouw
Hoveniersbedrijf De Vuursche ontwerpt tuinen voor nieuwbouwwoningen, nieuwbouw kantoor- en bedrijfspanden en bij nieuwbouw van instellingen. Daarnaast worden we regelmatig ingeschakeld voor een nieuw tuinontwerp bij het betrekken van een bestaand gebouw of bestaande woning. Of wanneer bij gelegenheid behoefte bestaat aan een nieuw tuinontwerp.

* Tuinaanleg
Voor ons is de oplevering van iedere tuin een feest omdat we weten dat onze klanten trots kunnen zijn op het eindresultaat. Maar daar gaat eerst flink wat werk aan vooraf:
- grondwerk: verwijderen van hinderlijke onkruiden, losmaken van de grond en aanbrengen goede bemesting.
- straatwerk: het aanbrengen en verdichten van het zandbed, bestraten en aftrillen.
- bouwwerken: plaatsen van schutting, hekwerk, pergola, vijver, plantenbakken en tuinhuisje.
- sproei-installatie: de aanleg van een sproei-installatie indien van toepassing.
- verlichting: de aanleg van de juiste verlichting.
- gazon: het leggen van graszoden of zaaien.
- beplanting: het planten van bloemen, struiken, planten en bomen volgens het beplantingsplan.

* Tuinonderhoud
- Snoeien:
De groei en de bloei wordt gestimuleerd wanneer u de tuin op tijd snoeit. Onze hoveniers weten precies wat wanneer moet gebeuren. U ziet ze dan ook regelmatig terug!

- Gazon:
Om een grasmat goed te onderhouden moet er meer dan alleen gras gemaaid worden. Beluchten, bemesten en mosvrij houden zijn noodzakelijke voorzieningen voor een mooie groene en gezonde grasmat.

- Onkruid:
Onkruiden zijn hinderlijk en moeten op de juiste manier verwijderd worden. Dat geldt voor zowel onkruid in de borders als in de bestrating. In overleg met u verwijderen wij het onkruid met bijvoorbeeld mosverdelger of hogedrukspuit.

* Boomverzorging
- Noodzakelijk en verplicht
Bomen blijven niet vanzelfsprekend mooi. Bovendien kunnen ze ook overlast opleveren. Het is noodzakelijk en zelfs verplicht om bomen te verzorgen. Voortvloeiend uit de wettelijk vastgelegde zorgplicht is een periodieke VTA Scan aan te bevelen. Hiermee kunt u aantonen dat u de zorgplicht van uw bomen serieus heeft genomen.

Plaatsen in de regio Amersfoort