Selecteer uw regio

Meer informatie

Informatie
Prijzen en vergelijken
Doos met sticker

Beschikbare hoveniers in regio Amersfoort

Succesvol

Succesvol Adres:
Succesvol
Van Ghentlaan 46
3843 VE Harderwijk

Tel. 0341 - 266 114

Website. www.succes-vol.nl

Beschrijving:
U bent op zoek naar een betrouwbaar hoveniersbedrijf met veel ervaring? Succesvol is in 2006 gestart en heeft sinds dien veel tuinen aangelegd en in onderhoud.

Ons motto is: Uw droomtuin is onze uitdaging.

Het ontwerp van uw tuin wordt samen met u besproken en door ons gerealiseerd. Alle activiteiten worden door ons bedrijf zelf uitgevoerd.

Paul de Gans is de eigenaar van Succesvol met een passie voor tuinen. Wat begon als hobby is nu een professioneel bedrijf. Ondersteund door Jenny. Echtgenote die zich bezig houdt met de administratieve kant van het bedrijf.

Inmiddels zijn wij al 8 jaar bezig en kunnen we zeggen dat we meer dan 30 vaste klanten hebben. Deze klanten hebben wij geholpen met een prachtige tuin waarvan vele jaarlijks bij ons terug komen voor onderhoud.

Indien u op zoek bent nodigen wij u graag uit bij een van onze klanten om te kijken wat wij gerealiseerd hebben.

Werkzaamheden:
Graag kom ik bij u thuis voor een persoonlijk gesprek

Door middel van een fotoboek kunt u zien wat hoveniersbedrijf Succesvol voor u kan betekenen. Wilt u een unieke rustgevende tuin? Of een prachtige vijver met vlonder? Het is natuurlijk vooral belangrijk dat u zich thuis gaat voelen in uw tuin en dat u een tuin krijgt die bij u past. We houden rekening met al uw wensen. En zo wordt elke tuin uniek.

Onze werkzaamheden bestaan uit:
- ontwerp
- (sier) bestrating
- electra / verlichting
- schuttingen
- aanleg vijvers
- beplanting
- onderhoud

Plaatsen in de regio Amersfoort