Selecteer uw regio

Meer informatie

Informatie
Prijzen en vergelijken
Doos met sticker

Beschikbare hoveniers in plaats Warffum

Hoveniersbedrijf Coen Overdevest

Hoveniersbedrijf Coen Overdevest Adres:
Hoveniersbedrijf Coen Overdevest
Wierde 4
9965 ZG Leens

Tel. 0595-571187

Website. www.overdevesthoveniers.nl

Beschrijving:
Hoveniersbedrijf Coen Overdevest is een hoveniersbedrijf in de ruimste zin van het woord. Alles wat boven en onder de grond zit, of moet worden aangebracht, wordt door Hoveniersbedrijf Coen Overdevest gerealiseerd en/of onderhouden. Van drainage tot de hoogste boom snoeien, van bestrating aanbrengen en herstellen, tot tuinhuis met pergola, van vijvers aanleggen tot riolering, kabels en leidingen aanbrengen, borders, bestratingen, beplantingen etc. Hoveniersbedrijf Coen Overdevest realiseert het voor u!

Ook het ontwerpen van tuinen, parken, groenvoorzieningen, wordt door ons bedrijf verzorgd, evenals het onderhoud van uw groen. Voor het snoeien of kappen van grote bomen, zelfs als de bomen op moeilijk bereikbare plekken staan, moet u bij ons zijn.

Wij staan voor kwaliteit, wij werken volgens de hoogste kwaliteits - en veiligheidsnormen.

Werkzaamheden:
* Ontwerp
Een mooie tuin start met een sterk ontwerp...
Heeft u al duidelijke plannen met uw tuin? Of zoekt u nog naar ideeën die uw tuin moeten omtoveren in een oase van rust? Voordat we aan de slag gaan, verdiepen we ons eerst in uw beeld van een mooie tuin. Als we uw wensen kennen, kijken we samen goed naar uw tuin. We inventariseren de mogelijkheden en dragen met onze kennis van planten en tuininrichting oplossingen aan, die bepalend zijn voor de juiste sfeer en nuance in uw tuin. Aan de hand van uw wensen en onze kennis ontwerpen we een tuinplan dat bestaat uit:
- een goed leesbaar en gedetailleerd tuinontwerp.
- een duidelijke kostenraming.


* Aanleg
Een tuin aanleggen is een vak apart...
Een door een vakman aangelegde tuin herkent u direct. De aard van de werkzaamheden vraagt namelijk om goed opgeleide mensen, die met precisie hun 'schop in de grond' zetten. Wilt u dat wij een nieuwe dimensie aan uw bestaande tuin geven? Of denkt u erover uw nog aan te leggen tuin door een vakkundig en creatief hovenier onder handen te laten nemen? Onze mensen staan voor u klaar. Met oog voor sfeer en detail leggen zij uw tuin aan. Pasklaar, volgens het afgesproken tuinontwerp. Beplantingen, sierbestrating, grondwerk, vijvers, terrassen, tuinverlichting of priëlen: onze hoveniers staan garant voor een vakkundige aanleg van uw tuin en creëren een tuin die uw verwachtingen overtreft.

- Zwemvijver
Steeds meer tuinen hebben óók een zwembad. Soms is er sprake van een zwemtuin. Dan neemt het zwembad een relatief grote plaats in. Veel mensen hebben graag een waterpartij, met planten en vissen. Zo ontstond de zwemvijver. Een relatief grote vijver waarin je kunt zwemmen en spelen. Wij realiseren waterpartijen, van vijver tot zwembad. Hoveniersbedrijf Coen Overdevest overziet alle consequenties van ‘water in de tuin’. Aantrekkelijk, veilig en esthetisch verantwoord.

- Complete terreininrichting
Hoveniersbedrijf Coen Overdevest verzorgt ook uw verhardingen, zoals straatwerk, betonpaden en grote open terreininrichting. Gemakkelijk voor u, want wij nemen het totale project voor onze rekening, van grondwerk tot straatwerk. Hierdoor laat het werk zich uitstekend plannen. Zeker als verharding een onderdeel is van een totaalpakket aan werkzaamheden. Samen met u bepalen we welke verharding u nodig heeft. Dat is bijvoorbeeld afhankelijk van het gebruik, de ondergrond, de uitstraling en het budget.

- Sierbestrating
Er zijn veel verschillende soorten straatwerk leverbaar tegenwoordig, van klein tot groot en in vele verschillende genuanceerde tinten en basiskleuren. Ook in verschillende materialen: beton en natuursteen. Voor iedere soort bestrating is een andere manier van leggen, maar wel met hetzelfde eindresultaat: een mooie, rechte oprit, pad of terras. Ook de techniek van het leggen van verschillende tegels en stenen is bij ons aanwezig. Voor zowel natuursteen tegels in beton als waalformaten in zand gelegd, kunt u bij ons terecht. Zowel stevige opritten voor zware auto’s, als paden waar nauwelijks op wordt gelopen worden door ons strak en snel bestraat. Kortom ons streven is, kwaliteit leveren!


* Onderhoud
Het hele jaar door een mooie tuin... Planten snoeien, grasmaaien, bemesten of bijplanten. Het onderhouden van uw vijver of het onkruidvrij houden van uw bestrating en houtwerk: een tuin heeft zorg nodig, want een tuin leeft. Goed onderhoud is een belangrijke voorwaarde om uw tuin in optimale conditie te houden. Als u het gehele jaar door verzekerd wilt zijn van een mooie tuin is deskundig tuinonderhoud geen overbodige luxe. Hoveniersbedrijf Coen Overdevest heeft de kennis en het vakmanschap in huis om uw tuin vakkundig te onderhouden en te verfraaien. De onderhoudsfrequentie is afhankelijk van het type tuin en het natuurlijk evenwicht daarin.

- Boomverzorging
Er zijn diverse methodes om een boom te verwijderen, maar eigenlijk hangt dat allemaal af van de beschikbare ruimte. Er zijn geen ondenkbare situaties voor ons, voor alles is een juiste en passende oplossing en beschikken we over diverse werkmethodes.
• Vellen
• Klimtechniek
• Met een hoogwerker/verreiker

- Het snoeien van bomen
Snoeien is vaker nodig dan wordt gedacht, aan een pas geplante boom moet jeugdsnoei plaatsvinden; begeleidingssnoei word toegepast tussen jeugdsnoei en uitdunningsnoei en op oudere leeftijd van de boom kan uitdunningsnoei nodig zijn.
• Jeugdsnoei
• Begeleidingssnoei
• Uitdunningsnoei

Plaatsen in de regio Groningen