Selecteer uw regio

Meer informatie

Informatie
Prijzen en vergelijken
Doos met sticker

Beschikbare hoveniers in plaats Sappemeer

Groenvoorziening A.J. van der Werf BV

Groenvoorziening A.J. van der Werf BV Adres:
Groenvoorziening A.J. van der Werf BV
Industrieweg 33
9781 AC Bedum

Tel. 050 - 301 25 00

Website. www.groenwerf.nl
Email. info@groenwerf.nl

Beschrijving:
Groen in goede handen
Traditie. Vakmanschap. Kennis. Liefde voor het vak. En een eigentijds benadering. Gaat dat samen? Jazeker! Groenvoorziening A.J. van der Werf uit Bedum bewijst het. Ons bedrijf is al meer dan 70 jaar actief op het gebied van de groenvoorziening. Een vakgebied dat ons dus in het bloed zit. Vandaar die traditie. Maar Groenvoorziening van der Werf staat tegelijkertijd met beide benen in het nu. Trends signaleren en er op in spelen. Meedenken - mee blijven denken! - met de klant. Innovatie. En een nuchtere, noem het Groningse bedrijfsvoering. De wortels van ons bedrijf liggen ver in de vorige eeuw. In 1937 om precies te zijn. We zijn inmiddels ontelbare tevreden klanten verder en het scala van werkzaamheden en specialisaties is flink gegroeid. Groenvoorziening Van der Werf geldt nu als een van de meest all round opererende groenvoorzieningsbedrijven van Noord Nederland.

Groenvoorziening Van der Werf is uw partner als het gaat om aanleg, beheer en onderhoud van groenvoorzieningen. In de ruimste zin van het woord. Geen klus is ons teveel. Geen vraag blijft onbeantwoord. Of het nu om particuliere opdrachtgevers gaat; om opdrachten van overheidsinstanties, non-profitorganisaties, bedrijven en instellingen: uw groen is bij ons in goede handen! Onze prima geschoolde, ervaren medewerkers ontfermen zich er graag over. Met liefde voor het vak. Met uw wensen in het achterhoofd. Gericht op een eindresultaat waar u én wij met trots op kunnen wijzen. Zo hebben we dat al meer dan 70 jaar gedaan; zo blijven we dat ook in de toekomst doen!

Uw groen is bij ons in goede handen! Neemt u gerust eens contact met ons op of komt u eens langs.

Werkzaamheden:
Uw tuin? Onze zorg!
Tuinaanleg, daar gaat een hoop denkwerk aan vooraf. Mogelijkheden te over, immers. Op het moment dat u door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet, is het misschien tijd voor een gedegen advies van Groenvoorziening van der Werf. Wij zijn uw partner als het om uw tuin gaat. In de ontwerpfase. Op het moment dat uw droomtuin in uitvoering gaat. Een voor het onderhoud. Uw rustpunt? Ons ontwerp!

Uw droom? Onze uitvoering
En daar ligt ‘ie dan. De definitieve schets van uw droomtuin. Plat. Eén dimensionaal. En dan de uitvoering. Zelf doen is natuurlijk een optie, maar kan flink wat tijd vergen. Om over de moeite maar niet te spreken... Groenvoorziening van der Werf maakt het u graag makkelijk. Laat onze groenspecialisten los op uw ontwerp en uw droomtuin wordt werkelijkheid. Een hele zorg minder.

Uw groen? Ons onderhoud!
Niks gaat vanzelf. Zeker het onderhoud van een tuin niet! Dat vraagt niet alleen tijd. Kennis en vakmanschap zijn op zijn minst zo belangrijk. En dat heeft niet iedereen in huis. Wij wel! Ons personeel zet graag de tanden in uw tuin. Maakt uw groene oase klaar voor welk jaargetijde dan ook. Met kennis van zaken; met liefde en toewijding (en met een prijskaartje dat u zeker zal aanspreken...!). Groenvoorziening van der Werf werkt permanent aan kwaliteit.

Plaatsen in de regio Groningen