Selecteer uw regio

Meer informatie

Informatie
Prijzen en vergelijken
Doos met sticker

Beschikbare hoveniers in plaats Winsum Gn

Jan-Geerts Hoveniersbedrijf

Jan-Geerts Hoveniersbedrijf Adres:
Jan-Geerts Hoveniersbedrijf
Bovenburen 28
9675 HG Winschoten

Tel. 0597-423892

Website. www.jangeerts-hoveniers.nl
Email. info@jangeerts-hoveniers.nl

Beschrijving:
Sterk in al het tuinwerk!

In een mooi ontworpen en goed onderhouden tuin is het heerlijk ontspannen. U bent er lekker in de natuur; omgeven door bloeiende beplanting. Dat maakt uw tuin tot dé plek om veel tijd door te brengen en daar te genieten van de verschillende seizoenen.
Jan-Geerts Hoveniersbedrijf legt zich volledig toe op het realiseren van droomtuinen. Romantisch of juist modern: al uw tuinwensen krijgen perfect vorm dankzij de kennis en kunde van dit bijzondere hoveniersbedrijf.

Allround is een omschrijving die goed past bij Jan-Geerts Hoveniersbedrijf. Van creatief tuinontwerp tot en met de aanleg en het onderhoud; Jan-Geerts Hoveniersbedrijf is buitengewoon sterk in al het tuinwerk! Van bestratingen, beschoeiingen, de bouw van vlonders in het water, het aanleggen van vijvers tot en met het bouwen van pergola's, prieeltjes en bruggetjes en het verzorgen van de beplanting.
Overigens zijn ook bedrijfstuinen bij Jan-Geerts Hoveniersbedrijf in vertrouwde, groene handen. Behalve het bedrijfspand is immers ook de bedrijfstuin een belangrijk visitekaartje voor een onderneming! Met een goed ontworpen en professioneel aangelegde bedrijfstuin, krijgt de klant een positieve eerste indruk van uw bedrijf. Een mooie, goed onderhouden tuin geeft bovendien een duidelijke meerwaarde aan uw bedrijfspand. Kortom, een fraaie en goed bij de onderneming passende bedrijfstuin zorgt voor bloeiende ondernemingsresultaten!

Werkzaamheden:
Ontwerp
- Uw tuinontwep: waarin vorm en functie samengaan.

Aanleg
- Grondwerk, bestrating, erfscheiding, beplanting: de tuin bloeit op!
- Beplanting
- Bestrating
- Vijvers

Onderhoud en renovatie
- Groeien, bloeien, en dan onderhouden
- Renovatie
- Herstel gazon

Plaatsen in de regio Groningen