Selecteer uw regio

Meer informatie

Informatie
Prijzen en vergelijken
Doos met sticker

Beschikbare hoveniers in plaats Delft

Halsema Hoveniers

Halsema Hoveniers Adres:
Halsema Hoveniers
Da Costastraat 129
2513 RR Den Haag

Tel. 070-448 0600

Website. www.halsemahoveniers.nl

Beschrijving:
Al 15 jaar verzorgt Halsema Hoveniers tuinen van particulieren en bedrijven. Het team bestaat uit jonge, vakkundige mensen die zelf hun verantwoording durven te nemen. Het personeel volgt regelmatig nascholingscursussen om goed up-to-date te blijven binnen het vakgebied.

Halsema Hoveniers is een flexibel en middelgroot bedrijf dat oog heeft voor het milieu. Door de bedrijfsgrootte is het mogelijk dat uw wens goed en snel uit te voeren is.

Lees meer over Halsema Hoveniers en haar ontstaan, haar werkwijze en werkzaamheden op de volgende pagina’s.

Werkzaamheden:
Halsema Hoveniers kan het hele proces voor uw tuin verzorgen, van tuinontwerp en aanleg tot nazorg en onderhoud.

• Ontwerp.
Het tuinontwerp wordt in overleg met u gerealiseerd.
• Aanleg.
• Onderhoud.
Gras maaien, snoeien, bemesten etc.
• Maken van vijvers en waterwerken.
• Verhardingen en half verhardingen.
Zoals de oprit, of een terras en grind, of schelpen.
• Beplantingswerken.
Waaronder seizoensbeplanting.
• Boomverzorging.
Dit gebeurt met de nodige vakkennis zodat de vorm van de boom gegarandeerd blijft. Een kapvergunning is nodig voor het weghalen van grote bomen. Bij het verstrekken van een kapvergunning mag tussen 1 april en 1 september niet gekapt worden. Halsema Hoveniers kan voor u de verplichte kapvergunning aanvragen.
• Tuinverlichting.
• Houtconstructies.
Zoals een pergola, schutting en vlonder.

Werkwijze:
“Het betere vakmanschap voor de beste prijs”—dat is wat Halsema Hoveniers haar klanten wil bieden. Zowel gedegen en vakkundig advies als uw eigen inbreng zijn belangrijk.

Het tuinontwerp wordt in overleg met u gerealiseerd. Het ontwerp wordt door Paul uitgewerkt totdat het definitieve ontwerp door u wordt vastgesteld. Dit ontwerp is gekoppeld aan de offerte voor de tuinaanleg.

De aanleg wordt uitgevoerd volgens de werkomschrijving van de door u goedgekeurde offerte. Doordat Halsema Hoveniers direct zijn materialen betrekt van de groothandel heeft u geen levertijd, maar wel de allernieuwste producten.

Door de jarenlange goede contacten met boomkwekers levert Halsema Hoveniers planten en bomen tegen scherpe prijzen. Bomen in de maten 16/18 (of nog groter) kunnen ook door Halsema Hoveniers worden geleverd.

Voor onderhoud aan uw tuin kunt u terecht bij Halsema Hoveniers, ook al is uw tuin niet door Halsema Hoveniers aangelegd. Het onderhoud kan uitgevoerd worden op contractbasis of uurloon. Bij het uitvoeren van werkzaamheden op uurloon betreft het een voorjaarsbeurt, een zomerbeurt of najaarsbeurt, of tussentijds, als bijvoorbeeld uw hagen gesnoeid moeten worden.

Het onderhoudscontract wordt op basis van het aantal keren dat uw tuin onderhouden moet worden opgesteld. Dit kan bijvoorbeeld om de twee weken, één keer per maand, of slechts enkele keren per jaar zijn.

Over het bedrijf:
Halsema Hoveniers is opgericht in september 1995 door Paul Halsema, de eigenaar. Na eerst 10 jaar voor een werkgever gewerkt te hebben is hij het hoveniersbedrijf gestart. Paul heeft de Middelbare Tuinbouwschool in Boskoop doorlopen. In Boskoop stond het vak plantenkennis hoog in het vaandel.

De start was een sprong in het diepe, maar al snel groeide het klantenbestand en kon het team worden uitgebreid. Inmiddels heeft Halsema Hoveniers twee onderhoudsploegen en een aanlegploeg. Tweemaal per week werkt Paul op kantoor, de overige dagen werkt hij nog altijd met veel plezier mee in de tuinen.

Plaatsen in de regio Den Haag