Selecteer uw regio

Meer informatie

Informatie
Prijzen en vergelijken
Doos met sticker

Beschikbare hoveniers in plaats Wassenaar

Hoveniersbedrijf J.T.A. van Marwijk B.V.

Hoveniersbedrijf J.T.A. van Marwijk B.V. Adres:
Hoveniersbedrijf J.T.A. van Marwijk B.V.
Veursestraatweg 40
2265 CE Leidschendam

Tel. 070-320 2686

Website. www.hoveniersbedrijfvanmarwijk.nl

Beschrijving:
Kwaliteit staat bij Hoveniersbedrijf J.T.A. van Marwijk BV hoog in het vaandel. Daarom is zij aangesloten bij de Vereniging voor Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG). Klanten ontvangen dan ook uitgebreid advies, zowel voor als na de werkzaamheden. Zo weet u hoe u optimaal van uw tuin kunt genieten.

Bovendien geeft Van Marwijk 12 maanden garantie op alle vlonders, schuttingen, vijvers, bestrating, tuinmeubilair en verlichting. Beplanting die niet aanslaat komt zij eenmalig gratis vervangen. Er zijn 9 mensen werkzaam binnen het bedrijf. Hoveniersbedrijf Van Marwijk is tevens een Aequor-erkend opleidingsbedrijf voor de groene sector.

Hoveniersbedrijf J.T.A. van Marwijk BV verzorgt het gehele jaar door tuinonderhoud, zowel aan kleine particuliere tuinen als aan grote parken bij bedrijven of appartementencomplexen. Lees op de volgende pagina’s meer over het bedrijf, of bekijk haar werkwijze en werkzaamheden.

Werkzaamheden:
Van Marwijk verzorgt het gehele jaar door tuinonderhoud, zowel aan kleine particuliere tuinen als aan grote parken bij bedrijven of appartementencomplexen. Uiteraard kunnen zij ook het ontwerp en de aanleg voor verzorgen.

U kunt het volledige tuinonderhoud aan hen uitbesteden. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan de volgende werkzaamheden:

• Gras maaien en gras kanten knippen.
• Bladruimen en onkruid verwijderen.
• Planten en gazons bewateren.
• Seizoensbeplanting aanbrengen.
• Snoeien en rooien.
• Bemesten.
• Boomverzorging.
• Erfafscheiding.

Als u zelf ook graag in de tuin werkt en alleen een vakman nodig heeft voor bijvoorbeeld het snoeien en bemesten, dan kunt u ook bij Van Marwijk terecht.

Het onderhoud wordt uitgevoerd op basis van uurtarief of tegen een van tevoren afgesproken vaste prijs. Neem gerust contact op om uw wensen door te spreken.

Werkwijze:
Binnen Hoveniersbedrijf J.T.A. van Marwijk BV staat de juiste balans tussen kwaliteit en prijs voorop. De door ons geleverde heesters en coniferen brengen wij zelf groot op onze eigen kwekerij: Oud Clingendaal in Wassenaar.

Wij werken met oog voor het milieu, door zoveel mogelijk gebruik te maken van duurzame en milieuvriendelijke materialen, zoals hardhout met duurzaamheidsklasse 1.

Hoveniersbedrijf Van Marwijk verzorgt het gehele traject van tuinontwerp tot de daadwerkelijke aanleg. Natuurlijk kunt u ook zelf uw ontwerp maken en het door ons laten uitvoeren.

We komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen en ideeën te bespreken. Deze vertalen wij vervolgens naar een tuinontwerp en een heldere kostenraming. Aan het ontwerp zelf zijn enige kosten verbonden, die echter in mindering worden gebracht op de eindfactuur als u besluit ons de opdracht te verstrekken.

Wij werken tevens samen met tuinarchitecten, waaronder Robert Broekema, Riet Leurdijk en Ank van Peski. Desgewenst kunnen wij u met een van hen in contact brengen.

Na oplevering krijgt u van ons uitgebreid advies over het onderhoud van de geleverde beplanting, bestrating, of erfafscheiding.

Over het bedrijf:
Hoveniersbedrijf John van Marwijk staat al sinds 1983 garant voor vakmanschap op het gebied van tuinaanleg, tuinonderhoud en boomverzorging. Wij staan voor: vakmanschap, planten van eigen kwekerij en respect voor het milieu.

Onze ervaren, gediplomeerde hoveniers hebben niet alleen verstand van zaken, maar ook hart voor hun werk: uw tuin. Wij werken met moderne machines, die jaarlijks aan een strenge veiligheidsinspectie worden onderworpen.

Planten bij Van Marwijk komen grotendeels van de eigen kwekerij. Zo houdt het bedrijf kwaliteit en duurzaamheid in het oog.

Plaatsen in de regio Den Haag