Selecteer uw regio

Meer informatie

Informatie
Prijzen en vergelijken
Doos met sticker

Beschikbare hoveniers in plaats Naaldwijk

Hoveniersbedrijf Sonetta

Hoveniersbedrijf Sonetta Adres:
Hoveniersbedrijf Sonetta
Veenweg 15
2631CH Nootdorp

Tel. 015-8893698

Website. www.hoveniersbedrijf-sonetta.nl
Email. info@hoveniersbedrijf-sonetta.nl

Beschrijving:
Hoveniersbedrijf Sonetta is gespecialiseerd in aanleg en onderhoud van tuinen voor zowel particulieren als bedrijven.

Werkzaamheden:
* Tuinontwerp
Een goed ontwerp is het halve werk. Zo maar aan het werk gaan in een tuin levert slechts korte tijd resultaat op. Bij een tuinontwerp hoort ook een planning op termijn. Een goed ontwerp betekent jarenlang plezier van uw tuin. Door een goed ontwerp is het ook mogelijk te begroten wat de aanleg van de tuin gaat kosten.

Met alleen een ontwerp zijn we er natuurlijk niet. Iedere tuin vraagt met zijn bewoners speciale aandacht en een andere aanpak. Wilt u een tuin met weinig onderhoud? Houdt u veel van bloeiende planten? Wilt u het hele jaar door kleur in uw tuin? Kiest u voor een tuin die anders is dan andere? Wij ontwerpen tuinen, rekening houdend met uw specifieke wensen.

* Tuin vijvers
Een waterpartij is een sieraad voor uw tuin.
Zeker wanneer er een ander materiaal gebruikt wordt voor de afwerking en de vormgeving. Wij staan garant voor de aanleg van een vijver waar u veel plezier aan zult beleven. Een waterpartij kan groot zijn, maar ook een klein poeltje kan in uw tuin aantrekkelijk zijn.

Wij gebruiken bij voorkeur een iets ander materiaal, of een wat bijzondere plantengroei. Wij hebben ons gespecialiseerd in de aanleg van milieu vijvers. Deze zien er zo natuurlijk mogelijk uit. Het spreekt voor zich, dat wij ook de aanleg van waterleiding voor het op niveau houden van de vijver verzorgen.

* Sierbestrating
Steeds meer mensen combineren de inrichting van hun tuin met sierbestrating. Indien u door ons een tuin laat aanleggen, maar ook wanneer u alleen een stuk sierbestrating aan uw reeds bestaande tuin wilt toevoegen, kan Hoveniersbedrijf Sonetta dit voor u verzorgen. In sierbestrating is enorm veel keus. Niet alleen in maat en vorm, maar ook in kleur. Hierdoor is er altijd wat te vinden wat bij uw huis en tuin past. Echter door de hoeveelheid soorten materiaal, is het vaak moeilijk een keuze te maken. Hoveniersbedrijf Sonetta adviseert u graag. Ook hoogteverschillen in de tuin zijn prima op te vangen met bestratingsmateriaal.

* Tuinschuttingen
Een tuin schutting van Hoveniersbedrijf Sonetta is altijd van de beste kwaliteit. Onze tuin schuttingen zijn van roestvrij staal gespijkerd of geschroefd.Als je een tuin schutting wilt en je gaat je oriënteren, dan zal het je duizelen van de hoeveelheid tuin schuttingen aan modellen. Bedenk daarom van tevoren goed wat je plannen zijn met de schutting. Moeten er ook planten tegen, dan moet je er makkelijk bij kunnen. Ton kan u uitgebreid adviseren door middel van de vele voorbeelden die hij heeft in zijn boeken.

Assortiment
- Hardhout
- Bangkirai hardhout
- Tali hardhout
- Azobé hardhout
- Tatajuba hardhout
- Angelim Vermelho hardhout
- Lariks zachthout

* Kunstgras in de tuin
Uw tuin: meer werken dan genieten? Niet met kunstgras. Kunstgras is ideaal voor mensen met weinig tijd die toch graag genieten van een groene omgeving. Maaien, sproeien, verticuteren, …het hoeft allemaal niet meer. Kunstgras heeft de uitstraling van een perfect onderhouden gazon, ongeacht het seizoen, en biedt een oplossing voor schaduwrijke plekken, dakterrassen, ruimte rondom zwembaden,... Kortom overal waar natuurgras moeilijk of niet groeit. Bovendien zijn kunstgrasmatten opgebouwd uit kindvriendelijke materialen.

* Kunstgras voor bedrijven
Kunstgras heeft een aantal concrete voordelen tegenover echt gras. Kunstgras kan je overal aanleggen, is onderhoudsvriendelijk en heeft in de winter en in de zomer dezelfde frisse uitstraling. Zowel buiten (parkings, perken, platte daken, sportfaciliteiten voor het personeel, …) als binnen (showrooms, beurzen, inrichting, …) komt kunstgras tot zijn recht. Bedrijven zijn vaak gebonden aan strenge milieunormen. Kunstgras wordt gemaakt van recycleerbare, milieuvriendelijke materialen. Aangezien kunstgras niet moet worden besproeid wordt bovendien bespaard op de waterfactuur.

Plaatsen in de regio Den Haag