Selecteer uw regio

Meer informatie

Informatie
Prijzen en vergelijken
Doos met sticker

Beschikbare hoveniers in plaats Wateringen

Rob Bouman Tuinaanleg

Rob Bouman Tuinaanleg Adres:
Rob Bouman Tuinaanleg
Julianalaan 68
2628 BJ Delft

Tel. 06-24502632

Website. www.robbouman.nl
Email. info@robbouman.nl

Beschrijving:
Bouman Hoveniers is een kleinschalig bedrijf gespecialiseerd in het aanleggen van tuinen. Wij werken hoofdzakelijk in opdracht van particulieren. Door een toenemende naamsbekendheid als gevolg van mond tot mondreclame en advertenties weten behalve particulieren, ook gerenommeerde bedrijven en instellingen ons steeds beter te vinden.

De mensen werkzaam bij ons bedrijf, zijn opgeleid in het groen en civiele technieken. Middels applicatiecursussen worden onze medewerkers op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen. Binnen ons bedrijf zijn alle relevante discipline`s ruimschoots aanwezig.

U kunt bij ons terecht vanaf het eerste idee tot en met de volledige aanleg van uw tuin.

Wij nodigen u uit om op een blik te werpen op onze website en te zien wat er allemaal mogelijk is, beelden zeggen immers meer dan woorden. Om die reden staan er ook verschillende video's op onze website. U kunt telefonisch contact opnemen met ons of het contactformulier op deze website invullen.

Werkzaamheden:
* Tuinaanleg
- Ontwerp
Met de aanleg van een tuin wordt er heel wat afgesjouwd; materialen, zand, grond, beplanting noem maar op. Al deze activiteiten worden uitgevoerd aan de hand van een tekening, die in nauw overleg met de klant tot stand is gekomen. Feitelijk geeft een volwaardige tuintekening de afmetingen, gebruikte materialen en het beplantingsplan weer. In principe wordt er voor elke nieuw aan te leggen tuin een schets of computertekening gemaakt. Met deze tekening krijgt de opdrachtgever een helder beeld van de toekomstige tuin. Daarbij vormt het ontwerp een onmisbare leidraad van de werkzaamheden.

- Bestrating
Bestrating is een essentieel onderdeel van de tuin, daarom hebben we een pagina aan dit item besteed, zonder de pretentie te hebben compleet te zijn. het aanbod van dit materiaal is daarvoor te groot. In principe is er een onderverdeling te maken in vier soorten bestratingsmateriaal.
> Natuursteen: Een bijzonder fraai product met een natuurlijk uiterlijk.
> Betonklinkers: In velerlei vormen en kleuren te krijgen, maar wat minder kleurvast.
> Nieuw gebakken klinkers: Een kleurvaste klinker met een solide uitstraling.
> Oud gebakken klinkers: Vaak afkomstig uit oude binnensteden, hebben een bijzondere uitstraling. Door de primitieve productietechnieken, is er geen enkele steen gelijk aan de andere. Niet in kleur en niet in vorm. Dit laatste maakt dat deze steen nu nog steeds ambachtelijk gestraat moet worden in plaats van de tegenwoordig gebruikelijke snelle vlei-techniek.

* Hout
Hout, het antwoord op de 21e eeuw.. niet meer weg te denken uit de discussies over de toepassing van milieuvriendelijke materialen.

Er wordt gestreefd naar bevordering van het gebruik van vernieuwbare grondstoffen. Hout is bij uitstek het materiaal. Hout is een opmerkelijk materiaal in vele soorten en maten.
Van nature is het mooi, karakteristiek en warm. Daarnaast is het sterk, duurzaam en gemakkelijk te bewerken. Mensen hebben altijd hout om zich heen gehad..... Een specifieke bijzonderheid is dat het een van de weinige bouwmaterialen is die in de natuur groeit. Terwijl de boom groeit, helpt deze het milieu waarin we leven, door het absorberen van koolstofdioxide en het produceren van zuurstof.

In 2001 maakte duurzaam geproduceerd hout 1 à 2% uit van het totale beschikbare volume bouwhout. In 2003 is dit percentage verdubbeld tot 4 à 5%. In 2006 was het 15% en in 2008 was dit al gestegen tot 33.8%! De Nederlandse overheid heeft de doelstelling geformuleerd dat in 2011 50% van al het hout op de Nederlandse markt aantoonbaar duurzaam geproduceerd moet zijn.

Plaatsen in de regio Den Haag