Selecteer uw regio

Meer informatie

Informatie
Prijzen en vergelijken
Doos met sticker

Beschikbare hoveniers in plaats Huissen

hoveniersbedrijf Fred Buurman

hoveniersbedrijf Fred Buurman Adres:
hoveniersbedrijf Fred Buurman
Wildenborglaan 21
6825 GA Arnhem

Tel. 026 - 36 19 337

Website. www.fredbuurman.nl
Email. info@fredbuurman.nl

Beschrijving:
Hoveniersbedrijf Fred Buurman is opgericht in 1985. Eigenaar Fred Buurman werd geboren op een kwekerij en groeide op tussen de bloemen en planten. Al ruim 40 jaar werkt hij dagelijks met zijn medewerkers met passie als hovenier.

Sindsdien zijn wij werkzaam in zowel de particuliere als de zakelijke markt en hebben al vele tuinen ontworpen, aangelegd en onderhouden. Laat u inspireren door onze projectfoto’s!

Kenmerken Hoveniersbedrijf Fred Buurman:
- Klantgericht
- Deskundig
- Specialist in beplantingsplannen met vaste planten
- Meedenken met onze klanten / inlevingsvermogen

Een greep uit ons totaalpakket:
- Tuinontwerp voor en aanleg van exclusieve particuliere tuinen
- Tuinontwerp voor en aanleg van tuinen voor de zakelijke markt
- Tuinonderhoud voor zowel particulieren als bedrijven
- Jaarplan op maat voor structureel tuinonderhoud
- Eenmalige grote snoeibeurten
- Aanleg van sproei-installaties

Mocht u meer informatie willen, dan kunt u contact met ons opnemen. Uiteraard zijn wij erkend lid van de Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG).

Werkzaamheden:
* Exclusieve tuinontwerpen
Wilt u uw droomtuin laten ontwerpen? Bij ons bent u aan het juiste adres voor exclusieve tuinontwerpen! Van een kleine stadstuin tot klassiek aangelegde tuinen rondom een landhuis. Alles is mogelijk! Een traject waarin wij u erg nauw betrekken. Op basis van uw eisen en wensen gaan wij voor u aan slag om samen met u tot een definitief ontwerp te komen. Wij leggen niet alleen de focus op het ontwerpen van de tuin, maar houden ook rekening met de toekomstige kosten voor het tuinonderhoud.

* Boomverzorging
Bomen creëren hoogte en diepte binnen uw tuin. In de loop der jaren ontwikkelt een tuin zich, waardoor de groei van uw bomen het beeld van uw tuin een andere dimensie kan geven of zelfs het beeld kan verstoren. Boomverzorging is binnen het tuinonderhoud een specialiteit waar u ons voor kunt inschakelen. Hierbij moet u denken aan het snoeien, aanplanten en het geven van advies over uw bomen.

* Aanleg – Onderhoud – Renovatie
Nadat samen met u het ontwerp van uw tuin tot stand is gekomen, leggen wij deze vakkundig voor u aan. Maar daarmee houdt het natuurlijk niet op, een tuin groeit en bloeit immers en heeft structureel onderhoud nodig. Ook dit kunnen wij voor u regelen in de vorm van een onderhoudscontract op maat, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Wij weten als onderhoudspartner precies aan welke eisen en wensen uw tuin moet voldoen. Zo bent u altijd zeker van een leefbare en verzorgde tuin!

Naast het onderhoud of aanleg van uw tuin, kunt u bij ons ook terecht voor de renovatie van uw bestaande tuin.

* Grond- en spitwerk
Vaak moet u de grond eerst bewerken of omspitten voordat u echt aan de slag kunt gaan met het beplanten of bestraten van uw tuin. Ook dit kunnen wij voor u regelen!

* Vijveraanleg
Een vijver straalt rust en tegelijkertijd levendigheid uit waar ook vogels en andere dieren door aangetrokken worden. Een vijver creëert daarnaast ook ruimte binnen uw tuin! Steeds meer mensen kiezen voor een vijver, omdat het de tuin nog completer maakt. Heeft u interesse in de aanleg van een vijver? Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van diverse soorten vijvers, van kleine ‘vogel drinkplaats’ tot grote vijvers met meerdere niveaus.

* Sierbestrating
Natuursteen, grindpaden, stoeptegels, speelplaatsen, parkeerplaatsen, u kunt het zo gek niet bedenken of wij bestraten het. De keuze hiervan binnen een tuinontwerp is van goot belang. Uw terras bijvoorbeeld wordt geheel naar uw smaak en met de door u gekozen stenen bestraat. Hierin zijn vele motieven mogelijk. Wij werken o.a. met materialen zoals natuursteen, grind, waaltjes en klinkers. Een van onze specialiteiten is duurzaam werken, een kostenbesparend voordeel. Graag adviseren wij u hierover bij het ontwerpen van uw tuin.

Plaatsen in de regio Arnhem