Selecteer uw regio

Meer informatie

Informatie
Prijzen en vergelijken
Doos met sticker

Beschikbare hoveniers in plaats Rheden

Heijkoop Tuinvormgeving

Heijkoop Tuinvormgeving Adres:
Heijkoop Tuinvormgeving
Wolfert Blankenlaan 3
3771 KL Barneveld

Tel. 06 - 4390 4249

Website. www.heijkooptuinvormgeving.nl

Beschrijving:
Heijkoop Tuinvormgeving is opgericht in mei 2006 te Barneveld. Wij adviseren van ontwerp tot het realiseren van uw tuinwensen. Of het nu gaat om een kleine tuin of groot alles is mogelijk.

U wilt een tuin om van te genieten. Die aansluit bij uw persoonlijke smaak en mogelijkheden. Een tuin ook die past bij de omgeving. Op zoek naar een specialist die uw tuindroom werkelijkheid maakt? Maak dan vrijblijvend kennis met Heijkoop Tuinvormgeving. U zult zien dat een tuin – groot of klein – niet duur hoeft te zijn.

Een fraaie tuin begint bij een goed tuinontwerp. Een zorgvuldig uitgetekend plan waarin alle wensen en mogelijkheden zijn meegenomen. Vervolgens verzorgen wij de aanleg van uw nieuwe tuin. Desgewenst met waterpartijen, verlichting, tuinafscheiding en bestrating. Elke tuin heeft onderhoud nodig. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Werkzaamheden:
* Tuinontwerp: elke tuin is uniek
Ieder mens is uniek. En dus is elke tuin uniek. Heijkoop Tuinvormgeving ontwerpt nooit twee keer dezelfde tuin. Of u nu houdt van romantisch, klassiek, mediterraan, landelijk of juist strak modern... wij ontwerpen de tuin van uw dromen.

* Tuinaanleg: een vak apart
Grondwerk, beplantingen, sierbestrating, waterpartijen, verlichting… een tuin aanleggen is een vak apart. Heijkoop Tuinvormgeving staat garant voor de vakkundige aanleg van uw droomtuin.

Het aanleggen van een tuin vergt vakmanschap, creativiteit en precisie. Heijkoop Tuinvormgeving verzorgt het complete traject: van grondwerk tot beplanting, en alles daartussen in:
- Sier- en erfbestrating
- Schuttingen, vlonders en tuinhuisjes
- Vijvers en watervallen
- Zwembaden en automatische tuinberegening
- Verlichting
- Timmer- en metselwerk

* Tuinonderhoud: uw tuin in conditie
Elke tuin heeft onderhoud nodig. Vroeg of laat moet er worden gesnoeid, gemaaid, opgeruimd en schoongemaakt. Besteedt u het onderhoud graag uit? Heijkoop Tuinvormgeving houdt uw tuin in conditie. Seizoen na seizoen.

* Bestrating: advies en aanleg
Of het nu gaat om terrassen, tuinpaden of de complete bestrating rondom een school, bedrijf of appartementencomplex, Heijkoop Tuinvormgeving realiseert het. Wij geven deskundig advies en voeren de bestratingswerkzaamheden uit.

Plaatsen in de regio Arnhem