Selecteer uw regio

Meer informatie

Informatie
Prijzen en vergelijken
Doos met sticker

Beschikbare hoveniers in plaats Lienden

De Tovenier

De Tovenier Adres:
De Tovenier
Klaas Katerlaan 26
6822 LN Arnhem

Tel. 026 - 446 1312

Website. www.tovenier.nl
Email. info@tovenier.nl

Beschrijving:
De Tovenier geeft advies op maat. Samen met u wandelen wij door uw tuin en kunnen u dan direct raad en advies geven.

Dit advies kan gaan over, tuinaanleg, tuinonderhoud, tuinontwerp, vijveraanleg, vijveronderhoud, tuinadvies, snoeien, maaien, verplanten, beplantingen, bemesting, onkruid wieden, hekwerk plaatsen en of andere werkzaamheden waardoor uw tuin meer aan uw wensen voldoet en u hier ook meer plezier aan beleeft.

* Tuinontwerp, beplantingsplan
Een tuinontwerp dient te voldoen aan uw wensen en uw eisen, uiteraard rekening houdend met de mogelijkheden van uw tuin. Aan de hand van het ontwerp kan uw tuin worden aangelegd. Wij nemen deze tuinaanleg of tuinrenovatie graag ter hand en brengen graag vrijblijvend een offerte inclusief een uitgebreide werkomschrijving uit. Op alle werkzaamheden zijn de algemene voorwaarden van de VHG van toepassing. Zo geven wij onder andere aanslaggarantie op door ons geleverd en aangeplant plantmateriaal. Een andere dienst van hoveniersbedrijf de Tovenier is het leveren van een beplantingsplan. Hierin wordt een combinatie van plantsoorten gegeven i.c.m gegevens over hoogte, bloemkleur en tijdstip van bloeien.

* Aanleg
Of het gaat om de aanleg van een nieuwe tuin,
of de renovatie van een reeds bestaande tuin,
Kwaliteit en vakmanschap staan bij de Tovenier bovenaan.
Als de aanleg of renovatie klaar is, bekijken we samen met u het resultaat en zetten we daar waar nodig de puntjes op de i.

* Onderhoud
Als u graag tuiniert zult u het onderhoud van uw tuin waarschijnlijk zelf doen. Het is echter ook mogelijk het onderhoud in zijn geheel of gedeeltelijk uit te besteden in de vorm van een onderhoudscontract. Van te voren besproken werkzaamheden worden voor een vaste prijs periodiek uitgevoerd. U weet dus precies wat de kosten per onderhoudsbeurt zijn.

Werkzaamheden:
Metselwerk
Sierbestrating
Tuinaanleg
Vijvers
Vlonders

Plaatsen in de regio Arnhem